ISU Argeș: „Tu ești pregătit? Noi suntem pregătiți să te ajutăm!”

de | 10.03.2024 09:25 | Județean, Lifestyle

„Tu ești pregătit? Noi suntem pregătiți să te ajutăm!” transmit reprezentanții ISU Argeș care ne prezintă platfora fiipregatit.ro.

campanie ISU
Această platformă a fost creată pentru a vă ajuta să vă informați, de la planificarea evacuării la constituirea unui kit de urgență și până la învățarea măsurilor de prevenire și a comportamentului pe care să îl aveți în cazul producerii unor dezastre naturale sau alte situații de urgență.
Platforma vă pune la dispoziție informații esențiale și sfaturi practice pentru a vă proteja pe dumneavoastră și pe cei dragi în caz de nevoie.
Accesează fiipregatit.ro și începe pregătirea astăzi! Nu lăsa nimic să te ia prin surprindere – fii pregătit!”, mai transmit reprezentanții Inspectoratul pentru Situații de Urgență.
campanie ISU
Foto: Facebook ISU Argeș
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole