(VIDEO) Incident grav în Capitală. O femeie a fost agresată în plină stradă de fostul concubin

de | 13.03.2024 15:38 | Eveniment, Național

Un bărbat de 36 de ani a fost arestat preventiv după ce și-a hărțuit fosta concubină, în vârstă de 50 de ani, și i-a distrus mașina, în timp ce aceasta era baricadată în autoturism.

Potrivit unor surse judiciare, cei doi, S.A și U.I.G ar fi avut o relație de 2 ani, în perioada 2021-2023, care a luat sfârșit din cauza consumului excesiv de alcool și a comportamentului violent al bărbatului.

Bărbatul nu s-a împăcat cu ideea despărțirii, iar luna aceasta, bărbatul a încercat în repetate rânduri să ia legătura cu ea, atât prin intermediul telefonului, cât și fizic. Mai mult de atât, el ar fi postat pe Facebook o fotografie cu fosta concubină, atașând descrierea “Dispărută”.

Supărat că nu vrea sa reia relația cu el, pe 11 martie,  U.I.G  a mers la locul de muncă al acesteia. În momentul în care l-a văzut, femeia s-a urcat de frică în mașina personală și a blocat ușile.

Nemulțumit de atitudinea acesteia, bărbatul s-a urcat pe capota autoturismului lovind cu picioarele în mod repetat parbrizul, apoi a coborât și a încercat să spargă geamurile laterale, timp în care i-ar fi adresat femeii injurii și amenințări cu moartea.

Autorităţile au fost alertate cu privire la faptul că o femeie este agresată de către un bărbat şi au intervenit de urgenţă.

În fapt, la data de 11 martie 2024, în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Secției 17 Poliție au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din Sectorul 5, o femeie este agresată de către un bărbat.

Deplasându-se cu operativitate la fața locului, polițiștii au depistat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, bănuit de comiterea faptei.

De asemenea, a fost identificată și persoana vătămată, o femeie, în vârstă de 50 de ani. Din cercetări, s-a stabilit că, în timp ce victima se deplasa către autoturismul parcat pe o stradă din sectorul menționat, din spatele mașinii a apărut bărbatul de 36 de ani (fostul concubin), moment în care aceasta a evitat contactul cu el și a urcat în autoturism, asigurând portierele.

Ulterior, bărbatul ar fi încercat să forțeze portierele, după care s-ar fi urcat pe capotă și ar fi lovit parbrizul cu picioarele. De asemenea, în timp ce bănuitul încerca să spargă geamurile laterale, i-ar fi adresat femeii injurii și amenințări cu moartea. , a transmis, astăzi, Poliţia Capitalei.

Având în vedere gravitatea situației s-a emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile împotriva bărbatului.

Inițial, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, însă ulterior a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, întrucât s-a constatat pericolul iminent al acțiunilor sale.

Foto: Captură video

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

https://anchetaonline.ro/peste-70-radare-fixe-amplasate-soselele-romaniei-lista-completa-147959/

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București

Ultimele articole