Cum a reușit un argeșean să câștige 120.000 de lei din înșelăciuni cu floarea-soarelui

de | 14.03.2024 13:18 | Eveniment, Județean

Un tânăr din Argeș a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a cumpărat floarea-soarelui în numele unei firme fictive și a prejudiciat astfel mai multe persoane.

Bărbatul în vârstă de 30 de ani ar fi câștigat peste 120.000 de lei.

Potrivit antena3.ro, acesta ar fi indus în eroare două persoane și ar fi încheiat contracte de vânzare-cumpărare în numele unei unități economice care nu mai funcționa din anul 2019.

Astfel, bărbatul i-a determinat pe cei doi oameni să îi vândă 25.730 de kilograme de floarea-soarelui, respectiv 21.900 de kilograme. Faptele au avut loc în luna septembrie a anului trecut.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Ialomița a transmis miercuri, 13 martie, că polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, coordonați de Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia, au efectuat trei percheziții domiciliare în Argeș și Olt la proprietățile deținute de tânărul argeșean.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile acestuia, oamenii legii au descoperit mai multe documente financiar-contabile, înscrisuri și telefoane mobile.

Dup administrarea probatoriului, argeșeanul a fost reţinut pentru 24 de ore, acesta fiind condus şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa.

Cercetările sunt continuate, în vederea probării şi documentării întregii activităţi infracţionale.

La acţiune au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş şi poliţişti din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Scorniceşti, judeţul Olt. ”, transmite IPJ Ialomița

Sursă foto: istockphoto.com

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș. Atenție, șoferi! Sunt anunțate patru transporturi speciale

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Ialomița | Olt | Slobozia

Ultimele articole