O nouă funcție la WhatsApp!

de | 23.03.2024 09:10 | Lifestyle, Național

WhatsApp vine cu încă o noutate, lansând o funcție care va transcrie mesajele vocale. Această opțiune va fi disponibilă în curând pentru toți utilizatorii.

De-a lungul timpului, foarte mulți utilizatori au solicitat o astfel de funcție, fiind benefică atât în situaţiile când nu putem asculta şi răspunde în mod direct mesajelor vocale, dar și persoanelor cu probleme de auz.

Astfel, cei care primesc mesaje vocale și se află într-un mediu zgomotos, nu vor mai fi nevoiți să asculte la volum maxim, având posibilitatea citirii mesajelor vocale în loc de ascultare.

Potrivit mediafax.ro, noua funcție va fi  disponibilă în versiunea beta 2.24.7.8 a aplicației WhatsApp pentru Android, iar procesul de transcriere va avea loc local pe dispozitiv, fără a fi nevoie să treacă prin cloud, singura cerință fiind descărcarea unui pachet de 150 MB pentru conversia voce în text.

Odată funcția activată din setări, o singură atingere va fi suficientă pentru a obține transcrierea.

Atenție, mesajul audio va rămâne și el disponibil.

Foto descriptiv: noi.md

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Gonea cu 236 km/h pe Drumul Expres Craiova-Piteşti

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Craiova

Ultimele articole