O studentă la Medicină a fost descoperită fără viață în apartamentul în care stătea cu chirie

de | 23.03.2024 12:29 | Eveniment, Național

Sfârșit tragic pentru o tânără studentă la Medicină. Ea a fost găsită moartă într-un apartament din Timișoara, în care locuia cu chirie.

Tânăra, în vârstă de 21 de ani, era originară din localitatea Baia de Aramă, județul Mehedinți, și era studentă la Facultatea de Medicină din Timișoara.

Potrivit news.ro, descoperirea macabră a fost făcută de colegele sale de apartament. Vineri după-amiază, fetele s-au întors de la cursuri și au găsit uşa încuiată. Pentru că nu puteau intra în apartament, ele au decis să o sune pe tânăra de 21 de ani, însă aceasta nu a răspuns.

În cele din urmă cele două au reuşit să pătrundă în interiorul apartamentului, iar pe pat, într-una dintre camere şi-au găsit colega moartă.

Speriate, fetele au alertat imediat autoritățile, iar la fața locului s-au deplasat de urgență echipaje medicale, dar și polițiști.

Trupul neînsuflețit al tinerei a fost preluat de medicii legişti pentru a stabili cauza decesului.

Potrivit sursei citate, anchetatorii au stabilit că studenta găsită moartă în apartament a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit. Poliţiştii au şi un suspect, iubitul fetei, student şi el la Medicină.

Mai mult de atât, tânărul este fiul proprietarei apartamentului în care locuia studenta cu chirie, iar cei doi ar fi fost împreună  de anul trecut, însă în ultima perioadă relația dintre ei nu ar mai fi mers cum trebuie.

Anchetatorii l-au reținut pe iubitul fetei, fiind principalul suspect în acest caz.

sursă foto observatorulph.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Risc însemnat de avalanșă în Bucegi. Recomandări pentru turiştii care merg pe Valea Prahovei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bucegi | Mehedinți | Timiș | Timișoara

Ultimele articole