Un alt lider local PNL a trecut la PSD Argeș!

de | 24.03.2024 18:23 | Politic, Rural

  • Președintele PNL Corbeni, Nicolae Miron, și președintele PRO România Corbeni, Motoc Neagoe, au trecut la PSD!
Presedintele PNL Corbeni Nicolae Miron si presedintele PRO Romania Corbeni Motoc Neagoe Nicolae Dinica - Un alt lider local PNL a trecut la PSD Argeș!

Nicolae Miron, Motoc Neagoe, Nicolae Dinică și Ion Mînzînă

Social-democrații argeșeni anunță că președintele PNL Corbeni, Nicolae Miron, și președintele PRO România Corbeni, Motoc Neagoe, au trecut la PSD. Cei doi s-au alăturat echipei primarului Nicolae Dinică, dorind în acest fel să se implice și să susțină proiectele de modernizare și dezvoltare ale comunei Corbeni inițiate de edilul social democrat. Cei doi lideri politici au participat astăzi la lansarea candidaturii lui Nicolae Dinică pentru un nou mandat de primar al comunei Corbeni din partea PSD.

Ion Minzina si primarul de la Corbeni Nicolae Dinica - Un alt lider local PNL a trecut la PSD Argeș!

Nicolae Dinică și Ion Mînzînă

În Adunarea Generală condusă de Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a fost votată și lista de candidați ai PSD pentru Consiliul Local, se arată în comunicatul primit. La Corbeni au fost prezenți și senatorii Cristina Stocheci și Ovidiu Puiu, deputații Remus Mihalcea și Nicolae Pavelescu, vicepreședinții Consiliului Județean Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu, primarul municipiului Curtea de Argeș Constantin Panțurescu, primari din zonă, consilieri județeni și locali și secretarii tehnici Ghiorghe Vătășescu, Loredana Stancu și Nicolae Stancu.

Sursă foto: PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cosmin Ion Ștefan, primarul liberal cu cel mai bun scor electoral din țară a trecut la PSD Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole