CNAIR a depus cererea de finanțare pentru proiectul ”Drum Expres A1 – Pitești –Mioveni”

de | 29.04.2024 10:12 | Administrație, Județean

Veste bună de la Consiliul Județean Argeș: Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a depus cererea de finanțare pentru proiectul ”Drum Expres A1 – Pitești –Mioveni”.

Vă reamintim că în prima parte a lunii februarie anul curent, Consiliul Județean (CJ) Argeș anunța că a încheiat procedura de achiziție privind “Serviciile de elaborare documentație tehnică Studiu de Fezabilitate pentru obiectivul de investiții: DRUM EXPRES A1 – PITEȘTI – MIOVENI”. Ulterior președintele CJ Argeș, Ion Mînzînă anunța pe pagina de Facebook că în luna septembrie sau octombrie a anului în curs se va finaliza documentația. Următorul pas, spunea Ion Mînzînă, era depunerea dosarului pentru construcție cu finanțare din Programul Operațional de Transport, cee ace s-a și întâmplat.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a informat Consiliul Județean Argeș, în calitate de partener, că a depus cererea de finanțare pentru proiectul ”Drum Expres  A1 – Pitești – Mioveni”, în cadrul Programului de Transport 2021 – 2027. După cum se știe, în baza acordului de parteneriat cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Consiliul Județean Argeș are în derulare contractul de realizare a Studiului de Fezabilitate pentru drumul expres A1 – Pitești – Mioveni, cu o lungime de 10,39 km. Ordinul de începere a fost dat în luna februarie a acestui an, iar termenul de execuție este de 12 luni.

Foto descriptiv. Sursă. foto: Facebook PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenție, părinți și bunici! Minivacanța de Paște vine cu surprise pentru cei mici  

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole