Ionuț Moșteanu și-a depus candidatura pentru Primăria Pitești: ”Sunt singurul candidat de Dreapta și voi fi primul primar de Dreapta al Piteștiului”

de | 29.04.2024 10:19 | Pitești, Din ediția tipărită, Politic

După luni de întâlniri directe cu cetățenii, în toate cartierele municipiului, deputatul Ionuț Moșteanu și-a depus, oficial, candidatura pentru funcția de primar al municipiului Pitești. Acesta are alături o echipă pentru Consiliul Local formată din oameni profesioniști în domeniile lor de activitate. ”Am alături de mine o echipă puternică de consilieri, am experiența necesară după 8 ani de politică și 21 de ani de muncă în privat să fac din Pitești un oraș modern”, a afirmat Ionuț Moșteanu după depunerea candidaturii. Proiectele sale și viziunea pe care o are pentru a moderniza municipiul se regăsesc pe site-ul lui: www.ionutmosteanu.ro

”În timp ce Câmpulung cu Elena Lasconi înflorește, în timp ce orașele conduse de primarii USR se dezvoltă, Pitești stă în stagnare cu PSD. E timpul să oprim asta!”, declară Ionuț Moșteanu. „Știu că v-ați săturat de promisiuni, că nu mai vreți să votați cu gândul la schimbare, iar votul vostru să fie trădat. Înainte să apară USR, am fost un votant liberal, am votat PNL. Astăzi, PNL ne-a trădat! A pus țara pe tavă PSD-ului și s-a transformat într-o anexă a PSD-ului. La Pitești, același PNL i-a asigurat majoritatea lui Cristian Gentea în Consiliul Local. O trădare pe linie! Acum, PNL e la guvernare cu PSD, au candidaturi comune la europarlamentare și la locale împotriva primarilor USR! Țineți minte: un vot la PNL e un vot pentru PSD”, a mai adăugat acesta, înfierând înțelegerea dintre PSD și PNL.

”Nu irosiți votul pentru diverși iepurași trimiși de PSD ca să rupă voturile!”

Ionuț Moșteanu le-a transmis mulțumiri tuturor celor care au semnat pentru a susține candidatura sa la Primăria Pitești și a recunoscut că următoarele zile vor însemna o luptă care nu va fi una ușoară.

”Dar, împreună, vom reuși. Vorbiți cu prietenii voștri, cu familia, vorbiți-le de Piteștiul modern pe care putem să-l construim împreună. Nu irosiți votul pentru diverși iepurași trimiși de PSD ca să rupă voturile.

Anul acesta, nu îi vom mai lăsa să câștige pe cei care ne fură viitorul. Se poate să avem școli mai bune și în Pitești, se poate să avem locuri de joacă sigure, mai mult spațiu verde, o Pădure Trivale care să fie a piteștenilor pe generații, o echipă de fotbal condusă profesionist și un mediu de afaceri care să fie ajutat să prospere.”, a conchis acesta. 

Pe 9 iunie, suntem așteptați cu toții la vot pentru a alege viitorul primar al Piteștiului.

Sursă foto: ediția tipărită.

Material realizat de redacția Ancheta.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Flavius Baibarac, candidatul Alianței Dreapta Unită la comuna Moșoaia: ‘’Nu sunt un candidat oarecare!‘’

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ionuț Moșteanu | Primăria Municipiului Pitești | USR Argeş | USR Pitești