Flavius Baibarac, candidatul Alianței Dreapta Unită la comuna Moșoaia: ‘’Nu sunt un candidat oarecare!‘’

de | 22.04.2024 16:33 | Rural, Politic

La Moșoaia, Alianța Dreapta Unită mizează pe un candidat tânăr, un candidat hotărât și cu experiență în administrația locală, dar și specialist în domeniul de activitate. După ce a terminat o facultate, a urmat un master, pentru ca în final ”să-și dea concursul” ca inginer la Renault, unde lucrează de șapte ani. Ba mai mult, tânărul este de șase ani și lider de sindicat. Și pentru că a știut că poate mai mult s-a implicat și în politică. În șapte luni de când a intrat în politică a reușit să obțin primul mandat de consilier local la Moșoaia. Acum are 29 de ani și o experiență de invidiat pentru mulți tineri.

”Înainte de toate, vreau să menționez faptul că nu sunt un candidat oarecare, nu sunt unealta vreunui partid, și nici parașutat la Moșoaia pentru a aduce voturi. Sunt născut, crescut aici, sunt foarte legat de această comunitate, și sunt omul care poate redresa comuna, erodată de clanurile ce au controlat-o administrativ în ultimii 30 de ani.

Sunt cel mai tânăr candidat, și totodată cel mai tânăr consilier local pe care l-a avut Moșoaia, vreodată.

Am intrat în politică la 25 de ani, și dupa 7 luni am reușit să obțin primul mandat de consilier local, din partea Partidului Mișcarea Populară, obținând la prima candidatura un procent de 10%”, mărturisește Flavius Baibarac.

”Sunt pregătit să îmi pun la dispoziție toată energia și seriozitatea”

”În prezent am 29 de ani și sunt în plină ascensiune profesională. Am absolvit Facultatea de Mecanică și Tehnologie, specializarea TCM, masterul Ingineria și Managementul Fabricației Produselor, și de aproape 7 ani lucrez ca Inginer Mașini-unelte în matrițeria Grupului Renault. De 6 ani sunt lider de sindicat, am militat pentru drepturile angajatului și i-am reprezentat de fiecare dată în fața administrației.

La nivel local, în decursul acestui mandat, am fost dedicat, și am făcut tot ceea ce a ținut de priceperea și buna mea credință, în favoarea cetățenilor și a localității.

Alături de colegii de la USR, Mihai Vătafu și Adelin Ivan, am inițiat mai multe proiecte de hotărâre locală, unele dintre ele votate în unanimitate, și implementate la Moșoaia. Pentru că am făcut echipă bună, am decis să mergem împreună la alegerile locale din acest an, în cadrul Alianței Dreapta Unită.

Sunt pregătit să îmi pun la dispoziție toată energia și seriozitatea în cadrul administrației de la Moșoaia, iar pe aceasta cale îi îndemn pe toți moșoienii să mă susțină pentru funcția de primar”, a completat hotărât Flavius Baibarac, candidatul Dreapta Unită de la Moșoaia.

Sursă foto: Forța Dreptei Argeș.

Citiți de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită, în Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alianță Dreapta Unită | comuna Moșoaia

Ultimele articole