Lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită, în Argeș

de | 21.04.2024 12:13 | Județean, Politic

A început evenimentul de lansare a candidaților Alianței Dreapta Unită la Ramada Events din Pitești. Un număr impresionant de membri ai alianței au venit să susțină candidații din Argeș. În primele rânduri sunt: președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, președintele PMP, Eugen Tomac și președintele USR, Cătălin Drulă, președintele PMP Argeș, Adrian Sandu, oameni importanți din conducerea centrală, precum și principalii candidați din Argeș.

lansare candidati usr - Lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită, în Argeș

emilia mateescu mateescu - Lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită, în Argeș

Evenimentul a început cu transmiterea unui mesaj de ”La mulți ani” primarului de la Câmpulung, Elena Lasconi, iar apoi candidatul la europarlamentare Emilia Mateescu, fost prefect de Argeș, a vorbit despre importanța alegerilor ce urmează și despre puterea acestei alianțe, aducând în atenția celor prezenți ingredientele succesului în politică: oamenii de calitate, priceperea și multă pasiune. ”În 2028 am intrat în politică. La fel ca mulți dintre voi, cei de aici, am simțit că nu mai pot sta deoparte. Schimbarea societății în bine înseamnă, în primul rând, implicare, ieșirea din pasivitate și asumarea conducerii cetății cu tot ce presupune asta. (…) În politică, ingredientele de calitate sunt oamenii. De când am intrat în USR Argeș m-am preocupat constant de cultivarea, creșterea și dezvoltarea resursei umane. Am făcut asta pentru că cea mai mare parte a vieții mele am lucrat în privat și o mică parte în educație și am înțeles încă de la început importanța acestui lucru. Din păcate însă, în politica românească, astăzi, ajung să izbândească oamenii de proastă calitate. (…) Dar noi facem o altfel de politică. Alianța noastră are cei mai buni candidați. Alianța noastră are oamenii de calitate.”

În discursul său, Vlad Voiculescu, președinte al filialei USR București și fost ministru al Sănătății a punctat că: ”Unirea ne dă forță! Unirea ne dă putere! Singura șansa pentru cei pentru care trebuie să fim puternici este Alianța Forța Unită”.

vlad voiculescu - Lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită, în Argeș

Dan Barna, vicepreședinte USR: ”Umblând prin țară împreună cu cei trei președinți, care au avut înțelepciunea și ficatul și mintea să creeze această alinată Dreapta Unită ca speranță pentru România, am observat un lucru despre care n-am vorbit până astăzi, despre necesitatea de a avea încredere, noi cei din sală și cei din spatele nostru în acest proiect. Da! România poate să aibă încredere în Dreapta Unită dacă noi avem încredere în Dreapta Unită”.
Sursă foto: anchetaonline.ro

Adrian Sandu, președintele PMP Argeș, a precizat: ”Prezentăm astăzi o serie de candidați de valoare, o serie de candidați care își asumă proiecte în localitățile în care vor să obțină voturi, în localitățile în care noi considerăm că vor câștiga. (…) Vreau să cred că pe 9 iunie vom avea speranța ca ai noștri copii nu vor mai dori să plece afară, nu vor mai dori să plece afară să învețe, să lucreze. Ci vor dori să stea în România, fiindcă viitorul le poate oferi ceva, cu speranță. De aici și speech-ul meu: speranță. Îmi doresc ca toți candidații noștri să aibă succes atât la europarlamentare, cât și la alegerile locale. (…) Haideți să avem speranța că în 9 iunie putem aduce schimbarea”.

Adrian Sandu PMP ARges - Lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită, în Argeș

Ionuț Moșteanu, vicepreședinte USR și candidatul Alianței Dreptei Unite la Primăria Pitești: ”Voi candida la Primăria Pitești din partea dumneavoastră. Este o onoare și o obligație foarte mare. Orașul în care am crescut și îi sunt dator să fac mai mult pentru orașul ăsta. (…) Am o bună experiență de viață, am lucrat 21 de ani în privat până să intru în politică. Cu experiența de politică, cu energie, cu curaj, cu pricepere și cu voință. Toate astea le voi pune la dispoziția piteștenilor.(…) Eu sunt aici să construiesc Piteștiul viitorului, un Pitești modern, un Pitești din care niciun tânăr să nu mai vrea să plece!”.

Sursă foto: anchetaonline.ro

Elena Lasconi, primarul de la Câmpulung, și-a exprimat susținerea pentru candidații Alianței Dreapta Unită, explicând că le va fi aproape și, transmițând celor din sală: ”Vom câștiga!”.

Sursă foto: anchetaonline.ro

Emanuel Soare, candidatul Alianței Dreapta Unită la Consiliul Județean Argeș: ”Întotdeauna am pus în slujba argeșenilor și muscelenilor toată seriozitatea și competența care mă caracterizează și mă angajez ferm, astăzi, față de cetățeni cu promisiunea de a fi un lider dedicat care îi va reprezenta cu demnitate și cinste. Voi pune în practică o administrație eficientă, transparentă și responsabilă în care nevoile și interesele cetățenilor vor sta înaintea oricărui interes de partid. (….). Astăzi vă chem pe fiecare dintre voi să faceți parte din această mișcare a schimbării și modernizării județului nostru!(…)”.

Sursă foto: anchetaonline.ro

Ludovic Orban, președintele Forța Dreptei: ”Mergeți în fața oamenilor, pentru că până la urmă candidatul la primărie și echipa de consilieri este cea care reușește succesul în alegerile locale. Să nu credeți că veți primi voturi numai pentru că vă considerați dumneavoastră bine pregătiți, serios, simpatic. (…) Găsiți lucruri pe care oamenii le așteaptă de ani de zile, pe care ei n-au fost în stare să le facă și la care dumneavoastră să propuneți o soluție care să stea în picioare pentru a realiza lucrurile pe care oamenii le așteaptă. Avem puterea de a câștiga, dar depinde de noi!”

Sursă foto: anchetaonline.ro

Despre Ionuț Moșteanu, candidatul la Primăria Pitești, Cătălin Drulă, președintele USR, a precizat: ”Mai întâi de orice este un luptător, este un om determinat și un om responsabil. Este cumva personificarea datoriei”.

Sursă foto: anchetaonline.ro

Găsiți AICI evenimentul de lansare al candidaților.

Evenimentul este transmis live aici și aici.

Sursă foto: anchetaonline.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ionuț Moșteanu: ”Piteștenii de Dreapta nu vor lăsa Stânga Comasată PSD-PNL să câștige Primăria”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alianță Dreapta Unită | Forța Dreptei | PMP | USR

Ultimele articole