Ionuț Moșteanu: ”Piteștenii de Dreapta nu vor lăsa Stânga Comasată PSD-PNL să câștige Primăria”

de | 15.04.2024 15:37 | Din ediția tipărită, Pitești, Politic

9 iunie este o dată decisivă pentru orașul nostru. Piteștiul are șansa, pentru prima dată după 1989, să aibă un primar de Dreapta.

În 2020, din cauza unui iepuraș trimis de PNL în cursa pentru primărie, transferat chiar de la PSD, a câștigat din nou PSD în orașul nostru. Votul de atunci a adus încă trei ani pierduți pentru Pitești, încă trei ani fără niciun proiect major, doar cu semafoare și stații de autobuz la preț de garsonieră.

Dar este fals să spunem că Piteștiul este un oraș de stânga. O arată statisticile.

Rezultatele alegerilor europarlamentare din 2019, în care USR a obținut 27,7% din voturi, arată că cetățenii din Pitești își doresc schimbare și o nouă direcție. Acea dorință de modernizare a României trebuie să fie pe 9 iunie mai puternică ca niciodată. USR a câștigat alegerile atunci, o putem face și acum.

Statisticile din alegerile din 2019 și până în prezent arată un lucru clar: PSD a fost votat constant între 16.500 și 17.000 de piteșteni, în timp ce votanții de dreapta, atunci când ne-am mobilizat, am obținut între 23.000 și 33.000 de voturi la fiecare scrutin.

Astăzi, în Pitești și în România, PNL nu mai există. Este doar anexa galbenă a PSD. Singura șansă a PSD-ului în Pitești este să își trimită un iepure și în aceste alegeri locale, cu minciuna că ar fi de dreapta. Nimic mai fals. Nu e nimic de dreapta în PNL, partidul care a crescut taxe. Nu e nimic de dreapta în PNL, partidul care a pus taxa pe boală. Nu e nimic de dreapta în PNL, partidul care guvernează alături de PSD și candidează împreună la alegeri.

Piteșteni, anul acesta, la Pitești, sunt eu împotriva stângii comasate PSD-PNL. Este Dreapta Unită împotriva Stângii Comasate PSD-PNL.

Vreau să îmi pun în slujba piteștenilor experiența de peste 20 de ani în privat, 8 ani de politică la nivel înalt, cunoștințele de administrație, energia și puterea de muncă!

Aveți încredere! Se poate! Se poate să scăpăm de Stânga Comasată PSD-PNL care a sufocat orașul nostru. Se poate să privim înainte cu optimism și să alegem drumul modernizării. Haideți să construim, împreună, un oraș din care niciun tânăr să nu mai vrea să plece!

Sursă foto: ediția tipărită.

Material din Ancheta.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

USR Mioveni: Anul acesta va fi unul crucial pentru cetățenii din Mioveni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ionuț Moșteanu | USR Pitești

Ultimele articole