USR Mioveni: Anul acesta va fi unul crucial pentru cetățenii din Mioveni!

de | 15.04.2024 14:49 | Mioveni, Politic

Organizația USR de la Mioveni anunță că Ștefan Roland Oliver și-a lansat candidatura la primăria orașului. Potrivit comunicatului primit, Ștefan Roland Oliver este manager bancar și este catalogat ca un bun profesionist în domeniul finanțelor și management-ului administrativ.

”După ce Georgescu și-a dat arama pe față, cetățenii Mioveniului vor o conducere corectă, stabilă și incoruptibilă.

Ștefan Roland Oliver este candidatul necesar pentru acest rol și și-a lansat candidatura la primăria Mioveni”, transmit cei de la USR în comunicatul remis presei.

”Îmi iubesc orașul, de aceea am ales să candidez”

”Îmi iubesc orașul, de aceea am ales să candidez anul acesta la primărie.

Primele obiective pe care vreau să le îndeplinesc sunt pentru tineri.

În acest mandat vreau să amenajez spații verzi cu teatre de vară, pentru că un oraș fără repere culturale este precum o formă fără fond.

Vreau ca acest oraș să evolueze la acest nivel prin organizarea de evenimente de cultură națională și internațională.

Îmi doresc ca progresul economic al orașului să nu se bazeze doar pe uzina Dacia, de aceea vreau să atrag investitori, scopul fiind obținerea autonomiei comerciale.

Vă îndemn să veniți la vot în număr cât mai mare, pentru că de data aceasta avem ocazia să realizăm lucruri cu adevărat mărețe pentru Mioveni!”, a declarat Roland Ștefan, candidatul USR la Primăria Mioveni, potrivit sursei citate

”Roland este manager bancar”

De cealaltă parte, Bogdan Badea, coordonatorul zonei de sud a subliniat că: ”Roland este manager bancar. Este un bun profesionist în domeniul finanțelor și management-ului administrativ. Am fost colegi de liceu și pot spune că încă de atunci puteam observa notorietatea provenită din respect pentru colegi și pentru cuvântul dat.

De altfel, datorită acestor atuuri a dobândit această funcție în conducerea băncii.

Am încredere în el, sunt convins că va fructifica mandatul de primar și că va face o treabă bună pentru cetățenii Mioveniului.”

Sursă foto: USR.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Tinerii din comuna Miroși vor să dea tonul schimbării!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dacia | Mioveni | Primăria Mioveni | Uzina Dacia

Ultimele articole