Un bărbat urmărit la nivel național depistat de polițiștii în Lunca Argeșului! Are 36 de ani și este din Ștefănești

de | 21.04.2024 12:00 | Județean, Eveniment, Importante, Pitești

Polițiștii argeșeni sunt în continuare la datorie și asigură buna desfășurare a Simfoniei Lalelelor și nu numai.

WhatsApp Image 2024 04 21 at 11.36.15 1 - Un bărbat urmărit la nivel național depistat de polițiștii în Lunca Argeșului! Are 36 de ani și este din Ștefănești

Sute de persoane au fost informate în acest weekend de către reprezentanții structurilor M.A.I., cum să se bucure în siguranță de sărbătoarea minunată la care au fost prezenți.

În urma acestor acțiuni la data de 19 aprilie polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, au depistat, în parcul_Lunca Argeșului, un bărbat urmărit la nivel național, pe numele acestuia fiind emis, de către Judecătoria Pitești, un mandat de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sutragerea de la prelevarea de monstre biologice.

Bărbatul are 36 de ani și este din Ștefănești. Acesta a fost condus la sediul poliției, ulterior fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Reprezentanții IPJ Argeș mai informează că ieri, 20 aprilie, în cadrul dispozitivului de siguranţă publică şi patrulare din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au fost legitimate 42 de persoane și au fost controlate 15 autoturisme.

WhatsApp Image 2024 04 21 at 11.36.16 - Un bărbat urmărit la nivel național depistat de polițiștii în Lunca Argeșului! Are 36 de ani și este din Ștefănești

Polițiști argeșeni vor fi în continuare la datorie, atât prin desfășurarea de activități în domeniile curente de activitate, cât și în vederea asigurării de măsuri specifice la evenimentele publice.

 

Sursă foto: IPJ Argeș

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș