Peste 100.000 de vizitatori au venit la Simfonia Lalelelor 2024!

de | 22.04.2024 17:32 | Pitești, Lifestyle

Parcul Lunca Argeșului, din Pitești, s-a transformat într-o grădină de poveste, un loc de întâlnire și de expunere a creațiilor artiștilor floriști locali, naționali și internaționali, în perioada 19-21 aprilie 2024. La această ediției, evenimentul emblematic Simfonia Lalelelor a fost despre: creativitate, culoare, flori, bună dispoziție, artă, muzică, natură și multe amintiri!

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

 

 

A fost un weekend cu multă voie bună, cu expoziții și aranjamente florale, ateliere de creație, spectacole de muzică și dans, concerte, activități pentru copii, preparate delicioase, energie și entuziasm.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești. Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești. Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești. Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești. Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești. Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești. Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

”Suntem recunoscători pentru toți oamenii care au contribuit la succesul acestei ediții, precum artiști, floriști, parteneri, sponsori, copii și cadre didactice din unitățile de învățământ piteștene, agenții de turism, voluntari, o întreagă echipă de profesioniști implicați în organizarea evenimentului și, bineînțeles, vizitatorii festivalului!

Vă mulțumim!

Simfonia Lalelelor Pitești este un festival pe care trebuie să-l trăiești ca să-l înțelegi cu adevărat, este o stare de spirit cu o energie aparte care adună o comunitate laolaltă pentru a petrece împreună!

Ne reîntâlnim anul viitor, iar până atunci, continuăm să promovăm frumusețea orașului nostru și vă așteptăm, cu drag de Pitești, la toate evenimentele ce vor urma!”, a fost mesajul transmis de reprezentanții administrației locale din Pitești pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un nou concert simfonic JOI la Filarmonica Pitești. În program Mendelssohn și Beethoven

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești | Simfonia Lalelelor 2024

Ultimele articole