Simpozion despre efectele poluării cu mase plastice, de Ziua Pământului

de | 22.04.2024 18:12 | Județean, Lifestyle

Muzeul Județean Argeș a continuat tradiția și a marcat Ziua Pământului printr-un simpozion având ca temă efectele poluării cu mase plastice. Participanții au fost elevi de la Colegiul Tehnic Armand Călinescu, Pitești.

În fiecare an, începând cu 1970, data de 22 aprilie marchează Ziua Pământului, un eveniment sărbătorit la nivel internațional. Această zi a fost aleasă pentru a atrage atenția asupra importanței protejării mediului și conservării naturii. Dacă la nivel internațional Ziua Pământului a fost sărbătorită destul de timpuriu, în România aceasta a fost marcată începând cu anul 1990.

Muzeul Județean Argeș împreună cu elevi de la Colegiul Tehnic Armand Călinescu, Pitești au marcat această sărbătoare printr-un simpozion având ca temă efectele poluării cu mase plastice. Scopul evenimentului este acela de a evidenția pericolul în care se află planeta noastră și măsurile care trebuie luate de fiecare dintre noi pentru a păstra această planetă curată pentru generațiile viitoare.

Sursă foto: Facebook Muzeul Județean Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Peste 100.000 de vizitatori au venit la Simfonia Lalelelor 2024!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Muzeul Județean Argeș

Ultimele articole