Fiii vrăjitoarei Sidonia, acuzați că au ucis un bărbat într-un hotel din Padina, au fost plasați în arest la domiciliu

de | 13.05.2024 20:58 | Eveniment, Național

Curtea de Apel Ploieşti a decis, astăzi, 13 mai, scoaterea din arest preventiv a celor trei frați acuzați de uciderea unui bărbat într-un hotel din Padina.

Ei au fost plasaţi în arest la domiciliu, decizia fiind definitivă, potrivit news.ro.

Magistrații Curții de Apel Ploiești au admis contestațiile formulate de cei trei inculpați împotriva încheierii Tribunalului Dâmbovița și au dispus înlocuirea măsurii preventive a arestului preventiv cu arestul la domiciliu pentru o perioadă de 29 de zile, începând cu 13 mai 2024 până la 10 iunie 2024 inclusiv.

Admite contestaţiile formulate de inculpatii Marin Laurenţiu, Marin Louis-Justin, şi Marin George-Armando, împotriva încheierii din data de 30 aprilie 2024 pronunţată de judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Dâmboviţa şi în consecinţă; Desfiinţează in parte încheierea contestată, şi înlocuieşte măsura arestării preventive luata fata de inculpatii Marin Laurentiu,, Marin Louis Justin si Marin George Armando cu măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o perioadă de 29 zile începând de la 13 mai 2024 până la 10 iunie 2024 inclusiv”, este soluţia definitivă pronunţată luni de magistraţii Curţii de Apel Ploieşti, potrivit sursei citate.

Cei trei au interdicţia de a lua legătura, direct sau indirect cu martorii din dosarul în care sunt cercetaţi.

Reamintim că, un bărbat a fost ucis, în urma unui scandal, în cursul nopţii de 10 spre 11 februarie 2024, în incinta unui hotel din stațiunea montană Padina. Este vorba despre un om de afaceri din Târgoviște, în vârstă de 41 de ani, care și-ar fi apărat soția, după ce ar fi fost hărțuită de atacatori.

plangere penala mort padina - Fiii vrăjitoarei Sidonia, acuzați că au ucis un bărbat într-un hotel din Padina, au fost plasați în arest la domiciliu

foto: Observatornews.ro

Incidentul s-a produs la Hotel Belmont, după un conflict iscat la o petrecere la care participau și cunoscuții cântăreți Alex Velea, Antonia și Alina Eremia,

Cei trei frați au acuzat, încă din primul moment, că ei sunt de fapt victimele în acest scandal, lucru susținut și de mama lor, vrăjitoarea Sidonia.

Foto: antena3.ro/ observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cântăreţul Alex Velea – martor în cazul unei crime comise noaptea trecută

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Antonia | Dâmbovița | Padina | Ploiești | Târgoviște

Ultimele articole