Cântăreţul Alex Velea – martor în cazul unei crime comise noaptea trecută

de | 11.02.2024 12:22 | Național, Eveniment

Un eveniment tragic a avut loc noaptea trecută, la un hotel din zona montană Padina, în județul Dâmbovița. În urma unui conflict spontan, un bărbat de 41 de ani din Târgoviște a fost înjunghiat mortal.

În cursul nopţii de 10 spre 11 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgovişte”, a anunţat, duminică, IPJ Dâmboviţa.

Cadavrul bărbatului a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, iar cercetările au fost preluate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

Incidentul s-a produs la Hotel Belmont, după un conflict iscat la o petrecere la care participau și cunoscuții cântăreți Alex Velea, Antonia și Alina Eremia, potrivit ziare.com

Potrivit sursei citate, bărbatul din Târgoviște ar fi fost înjunghiat de trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 şi 32 de ani. În urma agresiunii, cei trei ar fi fugit de la locul faptei, însă ei au fost prinși la cabana ”Cuibul cu dor”, iar acum se află în custodia Poliţiei.

În acest caz, este audiat ca martor și cântărețul Alex Velea, întrucât s-a aflat în apropierea locului unde a avut loc crima.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Momente de groază pentru doi bătrâni din Negrași. Un tânăr a intrat în casa lor și i-a agresat

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Padina

Ultimele articole