Ionuț Moșteanu, candidatul Alianței Dreapta Unită: Primăria și consiliul local există pentru a servi piteștenii

de | 17.05.2024 11:15 | Pitești, Politic

Ionuț Moșteanu, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Municipiului Pitești, subliniază astăzi că administrația locală ”există pentru a servi piteștenii” și tocmai din acest motiv consider că vocea fiecărui piteștean trebuie să fie auzită. De asemenea, Ionuț Moșteanu explică importanța extinderii bugetării participativi la nivelul tuturor cartierelor, cu alocări corespunzătoare nevoilor reale ale locuitorilor. Aceste puncte se regăsesc în proiectul candidatului pentru un ”Pitești Modern”.

Iată ce spune Ionuț Moșteanu:

”Redau primăria piteștenilor. Primăria și consiliul local există pentru a servi piteștenii, nu oamenilor din jurul partidului.

Voi fi primul primar de dreapta al Piteștiului și voi transforma primăria în ceea ce ar trebui să fie: o primărie transparentă, deschisă, eficientă, înclinată spre investiții, nu combinații.

Planul meu pentru un Pitești Modern: https://www.ionutmosteanu.ro/…/oras-modern-si-corect…/

  • Transparență.

Vocea fiecărui piteștean trebuie să fie auzită. Voi asigura accesul neîngrădit al cetățenilor la ședințele de consiliu și voi permite participarea activă a acestora.

  • Buget participativ în fiecare cartier.

Voi implica toți piteștenii în procesul bugetar. Bugetul participativ va fi extins la nivelul tuturor cartierelor, cu alocări corespunzătoare nevoilor reale ale locuitorilor. Cine cunoaște mai bine nevoile orașului dacă nu voi, piteștenii? Vom aloca sume realiste pentru a răspunde tuturor nevoilor din cartiere.

  • Proiecte de impact pentru comunitate.

Colegii mei din Consiliul Local au promovat proiecte care s-au transformat în terenuri de sport în Prundu, Războieni și Tudor Vladimirescu. În fiecare lună, voi participa la întâlniri cu cetățenii dintr-un cartier pentru a discuta problemele și soluțiile acestora. La fiecare ședință de consiliu, vom lua în discuție problemele cartierului vizitat și vom adopta cel puțin o hotărâre pentru investiții sau reglementări.

  • Evaluarea serviciilor publice.

Vom evalua constant nivelul de satisfacție a serviciilor publice pentru a schimba lucrurile acolo unde e nevoie.

  • Profesioniști în consiliile de administrație.

Numirile politice vor dispărea. Vom aduce profesioniști în consiliile de administrație.

  • Implicarea tinerilor și voluntariat.

Voi încuraja voluntariatul și implicarea tinerilor în proiectele orașului. Piteștiul are nevoie de evenimente culturale, sportive și de divertisment. Vom readuce la viață orașul prin implicarea tinerilor și organizațiilor non-guvernamentale.

  • Transparență totală în cheltuirea banilor publici.

Toate contractele Primăriei și companiilor subordonate vor fi publicate online. Alocarea subvențiilor se va face transparent.

  • Stop cheltuielilor inutile și contractelor cu firmele de partid.

Vom pune capăt cheltuielilor inutile și contractelor supradimensionate. Vom efectua un audit complet al cheltuielilor publice și vom elimina risipa.

  • Preț corect pentru serviciile publice.

Costul serviciilor publice trebuie să fie accesibil și să reflecte calitatea acestora. Noul Pitești nu va fi un oraș finanțat doar din taxele oamenilor. Vom atrage fonduri europene pentru dezvoltare.
Este timpul să redăm Primăria Piteștenilor!”, a precizat Ionuț Moșteanu.

Acest material a fost comandat de Partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale ”Alianța Dreapta Unită”) și publicat de operatorul economic SC MB AGENCY COMPLETE SRL. Cod unic de identificare: 21240009.

Sursă foto: Facebook Ionuț Moșteanu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ionuț Moșteanu, candidatul Alianței Dreapta Unită: Piteștiul Modern înseamnă investiții în educație

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole