Restaurantul Casa Argeșeană – locul perfect pentru meciurile din această vară!

de | 29.04.2024 11:03 | Lifestyle, Pitești

Restaurantul Casa Argeșeană, situat în centrul Piteștiului este locul perfect pentru o seară în oraș alături de familie sau de prieteni.

Cadrul primitor, atenția acordată oaspeților, farfuriile bogate cu bunătăți delicioase sunt ingredientele ce nu lipsesc niciodată la Casa Argeșeană.

Casa Argeseana farfurie - Restaurantul Casa Argeșeană - locul perfect pentru meciurile din această vară!

Acesta este locul unde veți găsi cele mai bune sarmale, ciorbe proaspete, mititei gustoși și papanași pufoși, plus multe alte preparate ce respectă rețete tradiționale, pregătite cu atenție și doar din produse de calitate.

Casa Argeșeană

De ani de zile Casa Argeșeană promovează bucătăria românească și valorile tradiționale, fiind un local preferat atât de argeșeni, cât și de turiștii străini, care doresc să deguste aromele României și să ne înțeleagă tradițiile.

Casa Argeșeană

Pe lângă mâncarea delicioasă și băuturile răcoroase nu uitați și de distracie. La Casa Argeșeană sunt organizate seri cu muzică live iar buna dispoziție este la ea acasă.

Dacă vă întrebați unde puteți să vedeți meciurile în această vară, răspunsul este : terasa Restaurantului Casa Argeșeană.

Casa ArgeșeanăCasa Argeșeană

Tot pe terasă părinții se pot relaxa iar copiii se pot juca avnd la dispoziție un spațiu de joacă grozav.

Casa Argeșeană

Dacă îndrăgiți bucatele de la Casa Argeșeană,reamintim că acestea pot fi comandate și pentru acasă sau la birou, folosind platformele dedicate pentru comenzi la domiciliu.

casa argseseana

Casa Argeșeană este situată pe B-dul Eroilor, vizavi de Muzeul Județean. Pentru a vă face o imagine completă despre ce vă oferă localul puteți vizita site-ul www.casaargeseana.ro sau pagina de Facebook – Casa Argeșeană Tradițional.

Telefon: 0348.455.404

Foto: Facebook Casa Argeseana Traditional – B-dul Eroilor

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Restaurantul Casa Argeșeană își mărește echipa

 

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Casa Argeşeană

Ultimele articole