Restaurantul Casa Argeșeană își mărește echipa

de | 15.04.2024 13:31 | Anunțuri, Pitești

Restaurant Casa Argeșeană angajează ospătari/ospătărițe.

Mai multe informații puteți afla la numărul de telefon: ⁨0741 282 066⁩

Casa Argeșeană

Restaurantul situat în centrul Piteștiului este gazda perfectă pentru o seară în oraș alături de familie sau de prieteni. Cadrul primitor, atenția acordată oaspeților, farfuriile bogate cu bunătăți delicioase sunt ingredientele ce nu lipsesc niciodată la Casa Argeșeană.

Aici vei găsi cele mai bune sarmale, ciorbe proaspete și fierbinți, mititei gustoși și papanași pufoși, plus multe alte preparate ce respectă rețete tradiționale, pregătite cu atenție și doar din produse de calitate, atent alese, pentru că la Casa Argeșeană, maeștrii bucătari cred cu mândrie în tradiție și susțin mâncarea sănătoasă.

Casa ArgeșeanăCasa Argeșeană

Restaurantul Casa Argeșeană îmbină tradiția cu pasiunea pentru gătit și aduce pe mesele oaspeților preparate care își au rădăcinile în cultura și gusturile românești.

Casa Argeșeană

Iar dacă te-ai îndrăgostit de bucatele de la Casa Argeșeană, care vor fi și pe placul celor mici, să știți că puteți comanda și pentru acasă sau la birou, folosind platformele dedicate pentru comenzi la domiciliu.

casa argseseana

Casa Argeșeană este situată pe B-dul Eroilor, vizavi de Muzeul Județean. Pentru a vă face o imagine completă despre ce vă oferă localul puteți vizita site-ul www.casaargeseana.ro sau pagina de Facebook – Casa Argeșeană Tradițional.

Telefon: 0348.455.404

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Casa Argeșeană Tradițional – redescoperă plăcerea de a mânca în oraș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: