Copil de trei ani găsit singur pe o stradă din Găești

de | 15.04.2024 13:00 | Național, Eveniment

Un incident nefericit a avut loc ieri seară în județul Dâmbovița. Un copil de trei ani a fost găsit singur pe o stradă din Găeşti.

Potrivit digi24.ro, fratele mai mare ar fi lăsat ușa apartamentului în care locuiau deschisă, iar micuțul a plecat de acasă.

În timp ce trecea prin fața unui magazin de pe strada 13 Decembrie, un bărbat l-a văzut pe micuț și a alertat imediat autoritățile.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și l-au luat pe copil la sediu. În scurt timp au dat și de mama micuțului, o femeie de 39 de ani, care locuieşte fără forme legale în oraşul Găeşti, care îl căuta disperată pe stradă.

Oamenii legii au condus-o pe femeie la sediu, unde i-au încredinţat copilul. Reîntâlnirea a adus multă bucurie și liniște în sufletul celor doi.

La data de 14 aprilie, în jurul orei 20:30, patrula de ordine publică din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că, pe strada 13 Decembrie, în proximitatea unui magazin, a fost găsit un copil de aproximativ 3 ani. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au preluat copilul în vârstă de 3 ani. Ulterior, mama acestuia a fost identificată de poliţişti pe strada 13 Decembrie, în timp ce îl căuta. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că, după ce fratele copilului ar fi lăsat uşa de acces neasigurată, minorul ar fi părăsit apartamentul în care se afla cu mama acestuia, şi anume o femeie de 39 de ani, care locuieşte fără forme legale în oraşul Găeşti”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului au fost și ei informaţi în legătură cu acest caz.

Din fericire, incidentul a avut un final fericit, iar micuțul a fost găsit rapid, înainte să se întâmple vreo tragedie.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Weekend încărcat pentru pompierii din întreaga țară!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Găești

Ultimele articole