Casa Argeșeană Tradițional – redescoperă plăcerea de a mânca în oraș!

de | 18.03.2024 15:35 | Pitești, Din ediția tipărită, Lifestyle

„O locație cu oameni minunați, bucate tradiționale și voie bună!” – aceasta este doar una dintre sutele de recenzii de pe Facebook pe care restaurantul Casa Argeșeană Tradițional le-a primit după o seară de pomină, cu muzică live și bucate alese.

Restaurantul Casa Argeșeană Tradițional, din mijlocul orașului, și-a câștigat faima atât prin preparatele delicioase, cât și pentru serile memorabile, animate de formația care cântă muzică de petrecere. Dacă nu știți cine vă poate găzdui cel mai reușit party aniversar sau un eveniment de familie, tocmai ați găsit răspunsul.

Casa Argeșeană

Casa Argeșeană Tradițional vă primește cu brațele deschise, servicii de top și un meniu extrem de generos, în care abundă felurile de mâncare tradiționale românești, precum: sarmale, mici, ciorbă de burtă, tochitură argeşeanǎ, mămăligă cu brânză și smântână, pui la ceaun, carne la garniță, platouri îmbelșugate, plăcinte cu brânză sau cu mere, papanași cu dulceață și multe altele. Nu-i așa că vă lasă gura apă?! Toate deliciile culinare care vă sunt puse pe masă sunt pregătite cu multă grijă, din ingrediente proaspete, pentru a vă oferi o experiență gastronomică autentică și inegalabilă. Iar decorul este unul specific, cu o notă de prospețime asigurată de coloanele vegetale, iar picturile murale sunt realizate de artiști autohtoni, Casa Argeșeană susținând astfel și talentele locale.

Casa Argeșeană

Pentru a da tonul petrecerii, Casa Argeșeană are și propria formație de muzică, care dă serilor acel plus de magie și veselie specifică unui restaurant tradițional românesc. De 17 ani, Casa Argeșeană promovează bucătăria românească și valorile tradiționale, fiind un local preferat atât de argeșeni, cât și de turiștii străini, care doresc să deguste aromele României și să ne înțeleagă tradițiile.

Casa Argeșeană

Pe site-ul casaargeseana.ro și pe pagina de Facebook, Casa Argeșeană Tradițional – b-dul Eroilor, găsiți toate amănuntele despre restaurant, meniu sau rezervări ori puteți suna direct la numerele de telefon: 0348.455.404 / 0741.282.066.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Clubul Sportiv Titanii 2023 – Locul unde performanța e la ea acasă

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Casa Argeşeană

Ultimele articole