Complex Comercial John – totul într-un singur loc!

de | 18.03.2024 15:55 | Din ediția tipărită, Lifestyle, Pitești

Curățenia de primăvară este în plină desfășurare, timpul fiind propice atât pentru lucrări în curte și grădină, cât și în casă. La Complexul Comercial John din zona de nord a Piteștiului găsești totul într-un singur loc.

În zona exterioară a centrului comercial se află zeci de magazine dedicate proiectelor tale pentru casă și curte. Gama de articole disponibile este extrem de diversificată: # produse curățenie, # covoare și mochete, # linoleum, # vopseluri și accesorii, # scule și echipamente, # unelte de grădină și casă, # obiecte sanitare, # home & deco etc. În Complexul John, se află și un magazin dedicat sobelor clasice, dacă doriți să fiți pregătiți pentru zilele mai friguroase.

complex John

De asemenea, dacă vă doriți o grădină bogată cu fructe și legume, de aici vă puteți procura de la instrumente de grădinărit și stropit, la material săditor, folie de solar, furtun pentru udat și tot ceea ce mai presupune îngrijirea curții.

La Complexul Comercial John există o varietate uriașă de produse la prețuri excelente. Întreaga aprovizionare pentru gospodăria dumneavoastră o puteți face într-un singur loc, ceea ce este un mare avantaj.

John, cel mai mare centru comercial din Pitești, reunește cea mai diversificată gamă de produse și servicii, bunuri alimentare și nealimentare, sub un singur acoperiș.

complex John

PROGRAM:

▼Luni – vineri 9.00 – 19.00

▼Sâmbătă: 9.00 – 14.00

▼Duminică: 9.00 – 13.00, doar pe zona de magazine, cea angro fiind închisă.

 

Citiți, de asemenea, peanchetaonline.ro:

Clubul Sportiv Titanii 2023 – Locul unde performanța e la ea acasă

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Complex John