Clubul Sportiv Titanii 2023 – Locul unde performanța e la ea acasă

de | 18.03.2024 15:00 | Județean, Lifestyle

Înot, judo, fotbal, dans, tenis, handbal sau poate canto? Toate acestea le puteți face la Club Sportiv Titanii 2023, cel mai nou club sportiv din Argeș.

Club Sportiv Titanii 2023
În doar câteva luni de la deschidere, rezultatele au început să se vadă.
După ce dansatorii talentați ai Clubului Sportiv Titanii 2023 au participat la competiția „Festivalul Stelei Aurii”, acolo unde au reușit o super performanță, ocuparea primului loc, a venit rândul micilor titani să urce pe podium.
Club Sportiv Titanii 2023
Aceștia au reușit rezultate deosebite, au reușit să impresioneze prin timpii scoși la înot.
Micuții au evoluat foarte mult comparativ cu ultima competiție, iar cei care au participat pentru prima dată, au surprins într-un mod extraordinar, au fost extrem de curajoși și au finalizat fiecare proba exemplar”, au precizat reprezentanții clubului.
Club Sportiv Titanii 2023
Bucuria părinților dar și a antrenorilor a fost să vadă evoluția micuțiilor titani.
Absolut toți sportivii clubului nostru și-au îmbunătăți timpii comparativ cu cei de la ultima competiție, suntem într-o evoluție extraordinară și acest fapt se datorează întregului staff!
De la antrenorii profesioniști și cu studii aprofundate, dar și o carieră sportivă în spate, până la psiholog, kinetoterapeut și preparator fizic, toți au muncit în echipă pentru sportivii de astăzi care vor fi campionii de mâine!”, au transmis reprezentanții Clubul Sportiv Titanii 2023.
Club Sportiv Titanii 2023
Trebuie să le amintim de asemenea și pe tinerele artiste de la Club Sportiv Titanii 2023 care alături de Valentin Poienariu au participat în cadrul petrecerii de Ziua Femeii la restaurantul Aristrocrat din Mioveni, acolo unde au încântat publicul prin talentul lor.
Club Sportiv Titanii 2023
După cum bine știți sportul ajută la dezvoltarea armonioasă a copiilor, îi relaxează și le întărește imunitatea, așa că nu ar trebui să mai stați pe gânduri și să-i înscrieți chiar astăzi la antrenamente.
La Clubul Sportiv Titanii 2023 aceștia vor fi îndrumați numai de profesioniști, echipa fiind formată doar din oameni care au practicat sportul de performanță.

Pentru înscrieri și detalii puteți apela numărul de telefon: 0738193528.

Club Sportiv Titanii 2023

ȘI NU  UITAȚI! Orice sprijin din partea companiilor și a oamenilor care vor să ajute esteimportant, clubul fiind în continuă dezvoltare.

Suntem în continuă dezvoltare și ca fiecare nou început sunt multe lucruri de pus la punct însă totul se rezumă la partea financiară de care suntem condiționați.De aceea orice sprijin din partea companiilor și oamenilor care vor să ajute este bine venit, iar noi promitem să promovăm și să mulțumim prin rezultate pozitive fiecare ajutor”, este mesajul transmis de reprezentanții clubului.

 

Foto: Facebook Club Sportiv Titanii 2023

 

Citiți, de asemenea, peanchetaonline.ro:

Locul 1 pentru dansatorii Clubului Sportiv Titanii 2023 la „Festivalul Stelei Aurii”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Club Sportiv Titanii 2023

Ultimele articole