Promenada de lângă râul Argeș, gata înainte de Zilele Piteștiului

de | 18.03.2024 14:52 | Pitești, Administrație

Primarul Cristian Gentea arată că ”promenada de lângă râul Argeș se schimbă în fiecare zi!”. Totodată, primarul Piteșytiului anunță că înainte de Zilele Piteștiului, zona de promenadă va intra în circuitul traseelor de timp liber!

”Prin finanțare externă bugetului nostru (bani europeni), reamenajăm zona de recreere, piste de biciclete și pietonală: asfalt, gard de protecție, parapet de siguranță placat cu piatră naturală, pe aproape 2 kilometri.

Vom avea un sistem de iluminat modern, cu peste 100 de lămpi solare având autonomie de 5 sau 6 ore, alimentate, în rest, din energia electrică stradală.

Înainte de Zilele Piteștiului, zona de promenadă va intra în circuitul traseelor de timp liber!”, a transmis Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Vă reamintim că Zilele Piteștiului se celebrează în a doua jumătate a lunii mai, manifestări prilejuite de această ocazie fiind programate în jurul datei de 20 mai.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Transportul metropolitan. O nouă linie operațională, pentru orașul Ștefănești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești