Mobilizare impresionantă la Botoșani! Un copil de numai doi ani este de negăsit

de | 18.03.2024 14:18 | Național, Eveniment

Este alertă într-o comună din Botoșani, după ce un băiețel de numai doi ani  este de negăsit. Micuțul era în grija bunicii atunci când a dispărut, părinții săi fiind plecați din țară.

Ieri, 17 martie, cei doi se aflau în vizită la o rudă, iar la un moment dat copilul a plecat. Bunica acestuia spune că inițial nu s-a panicat pentru că cel mic se juca mereu prin curte de unul singur, însă i s-a părut ciudat când acesta a dispărut cu orele.

Timp de o oră am căutat şi după am anunţat Poliția”, a povestit femeia.

Încercările familiei de a-l găsi au fost zadarnice. Astfel, femeia a alertat imediat autoritățile. Dispariția micuțului Radu Ayan Mahmood, din comuna Tudora, a fost anunțată și printr-un mesaj RO-ALERT.

copil disparut conuna tudora botosani apel 112 politie 892310 - Mobilizare impresionantă la Botoșani! Un copil de numai doi ani este de negăsit

Autoritățile transmit că băiatul purta în momentul dispariției o bluză de trening roșie cu dungi albe pe mâneci, pantaloni negri cu dungi albe și adidași cu lumini. Radu Ayan are următoarele semnalmente: păr şaten închis, ochi căprui, ten măsliniu.

Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Deja au fost demarate căutări în zona, la care participa polițiștii de frontieră, pompieri, jandarmi si voluntar​i”, transmit reprezentanții IPJ Botoșani.

Potrivit antena3.ro, băieţelul a fost surprins de o cameră de supraveghere montată în zonă atunci când intra singur în pădure. Pentru găsirea lui s-au mobilizat localnici și voluntari, care l-au căutat pe copil alături de pompieri, jandarmi și polițiști. De asemenea, au fost utilizate trei drone cu termoviziune, o şenilată şi patru ATV-uri, întrucât în apropierea locului în care a fost văzut ultima dată este o zonă împădurită şi teren cu denivelări.

El a fost căutat și pe timpul nopții, însă fără niciun rezultat.

Potrivit sursei citate, copilul este căutat și la această oră. În prezent, în zona în care se fac căutările sunt peste 200 de forţe de ordine din cadrul Ministerului Afacerilor Interne şi voluntari. De asemenea, la căutări sunt folosiţi şi şase câini de salvare, iar zona este survolată de un elicopter SMURD, unul de la Inspectoratul General de Aviaţie (IGAv) şi de un avion de mici dimensiuni.

Sursă foto: antena3.ro/ IPJ Botoșani

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cu ce se ocupă Cristian Cioacă după ce a ieșit din închisoare

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Botoșani