Scandal la Bradu! Bărbat surprins când încerca să dea foc unei anexe

de | 18.03.2024 16:01 | Județean, Eveniment

Scandal monstru pe raza localității Bradu. Un bărbat de 37 de ani a ajuns după gratii.

În noaptea de 16 spre 17 martie, în jurul orei 01:30, acesta ar fi încercat să dea foc la o anexă din gospodăria unui localnic, însă a fost surprins de proprietar.

Din fericire, bărbatul nu a reușit să aprindă focul, iar după ce a văzut că planul său nu a funcționat s-a luat la ceartă cu proprietarul anexei.

Polițiștii au fost anunțați de cele întâmplate, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota, care au identificat două persoane implicate în starea conflictuală și, întrucât una dintre ele se manifesta agresiv și în prezența polițiștilor, aceasta a fost imobilizată.”, transmite IPJ Argeș

Potrivit IPJ Argeș, asupra bărbatului de 37 de ani din Bradu a fost o sticlă care conținea o substanță lichidă cu miros specific petrolier, cu ajutorul căreia ar fi vrut să dea foc anexei.

În urma agresiunii dintre cele două persoane, bărbatul de 37 de ani a fost transportat la spital.”, mai

În cauză, a fost întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă la distrugere prin incendiere și lovirea sau alte violențe.

După administrarea probatoriului, pe 17 martie,  bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Peste 900 de permise de conducere reţinute în ultimele 24 de ore

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu

Ultimele articole