USR strânge semnături pentru locale

de | 18.03.2024 15:23 | Costești, Politic, Rural

USR anunță că a început campania de strângere de semnături pentru candidații la locale din Costești, Negrași și Izvorul. USR mai precizează că mulți dintre cetățeni s-au alăturat mișcării și își doresc să producă schimbarea de care localitatea are nevoie.

Sursă foto: USR.

Astfel, USR alături de candidatul la primăria Costești, Florin Sandu, au dat startul la strângerea de semnături pentru participarea la alegerile locale și europarlamentare.

“Echipa a fost întâmpinată de cetățeni cu încredere, iar fiecare vorbă bună a acționat drept forță motrică pentru colegii noștri. Ne dorim ca fiecare cetățean să fie fericit. Acest lucru ne obligă să le respectăm demnitatea, însemnând că trebuie să lucrăm din respect pentru ei, nu să îi folosim drept mijloace în scopuri electorale”, a declarat Bogdan Badea, coordonatorul acțiunii, potrivit comunicatului remis presei.

”Este nevoie de schimbare”

“Este nevoie de schimbare. Faptul că oamenii au obosit semnifică o mare dezamăgire venită asupra politicii. Este un lucru periculos, deoarece acești oameni riscă ori să plece din țară, din cauză că nu se simt respectați, ori să nu mai voteze la următoarele alegeri. Lipsa oamenilor de la urnele de vot apleacă România către dictatură. Anul acesta aveți cu cine alege! USR, împreună cu aliații din cadrul Dreptei Unite sunt pregătiți să schimbe retorica “toți sunt la fel” și să aducă o guvernare locală care să fructifice potențialul local!”, a completat Cosmin Bratu, candidatul USR la primăria Negrași, potrivit sursei citate.

USR Izvoru respectă procesul democratic și strânge semnături pentru candidatura locală. ”I-au întâmpinat pe oameni cu flori, iar reacțiile lor au fost deosebite. Mulți dintre cetățeni s-au alăturat mișcării și își doresc să producă schimbarea de care comuna are nevoie”, se mai arată în comunicatul primit.

Sursă foto: USR.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

BEC a respins Alianța Dreapta Unită USR PMP Forța Dreptei. ”Vom contesta această decizie la Înalta Curte de Casație și Justiție”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: USR Argeş | USR Costești | USR Izvoru | USR Negrași