De la copii, pentru copii – misiune încheiată cu succes de jandarmii argeșeni

de | 03.06.2024 16:30 | Județean, Lifestyle

Ziua Internațională a Copilului a fost sărbătorită de jandarmii argeșeni prin activități dedicate celor mici, în Parcul Trivale din municipiul Pitești.

campanie jucarii jandarmi arges

Mai mult decât atât, pe lângă activitățile recreative, desene și tiroliană, jandarmii au colectat și jucării pentru copiii aflați în centrele de plasament.

Spre bucuria tuturor sute de copii, părinți și bunici au răspuns apelului și au donat jucării la standul Jandarmeriei Argeș.

Campania Jandarmeriei Argeș a avut un ecou răsunător, astfel că am reușit să colectăm un camion plin cu jucării”, au anunțat reprezentanții IJJ Argeș. 

campanie jucarii jandarmi arges

Aceștia au mai transmis că o parte dintre acestea au fost duse celor mici chiar sâmbătă, 1 iunie, primii care s-au bucurat fiind copiii din Casa de Tip Familial “Sf. Andrei” Valea Mare.

Astăzi, 3 iunie, jandarmii argeșeni, încărcați cu restul de jucării, s-au deplasat în Bughea de Sus, unde au reușit să aducă bucurie pe chipurile a zeci de copii din medii defavorizate, pentru care o jucărie de plus înseamnă un nou prieten pe viață.

Mulțumim pe această cale întregii comunități care a contribuit la realizarea acestei misiuni de suflet, înțelegând importanța ajutorării semenilor.”, transmite IJJ Argeș. 

 

Foto/ Video: IJJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bughea de Sus | Pitești | Priboieni | Trivale | Valea Mare

Ultimele articole