Bărbat de 34 de ani din Cuca reținut! Incredibil ce a făcut!

de | 24.06.2024 15:55 | Eveniment, Județean

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Drăganu au fost sesizați în seara zilei de 23 iunie, prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 de către un bărbat de 34 de ani, din Cuca, cu privire la faptul că a fost implicat într-un eveniment rutier, pe raza aceleiași localități.

Oamenii legii au efectuat verificări iar în urma lor s-a stabilit că argeșeanul, care a și sesizat evenimentul rutier, ar fi plecat inițial de la un eveniment public ce avea loc pe raza aceleiași localități, iar ulterior ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un gard metalic și mai mulți arbori.

Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest și a devenit agresiv, astfel că polițiștii l-au imobilizat, ulterior fiind condus și la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor biologice de sânge. Ajuns acolo acesta a refuzat din nou să i se recolteze probe.

În acest context oamenii legii i-au întocmit dosar penal, conform art. 337 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești iar după administrarea probatoriului,argeșeanula fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Urmează ca în cursul zilei de astăzi, 24 iunie, bărbatul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Foto descriptiv

 

CItiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Patronul fabricii de cașcaval de la Ibănești și alți 3 angajați au murit

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Cuca | Drăganu | Pitești

Ultimele articole