Finala EURO 2024 se vede la terasă! Hai la Casa Argeșeană, locul perfect pentru o seară de fotbal!

de | 12.07.2024 18:30 | Lifestyle, Pitești

  • Hai la terasă!

Duminică, 14 iulie are loc Finala EURO 2024.

Meciul Spania- Anglia se va desfășura pe Olympiastadion din Berlin și va începe la ora 22:00.

Dacă ești microbist atunci cu siguranță nu poți rata acest meci iar cel mai bine e să-l vezi alături de preieteni, la terasă, pe un ecran mare care să te facă să trăiești intens acest ultim meci de la Campionatul European de Fotbal din Germania.

Casa Argeșeană

Nu mai sta pe gânduri și rezervă acum loc pe terasa Restaurantului Casa Ageșeană, acolo unde puteți savura preparate delicioase, băuturi răcoroase.

Casa Argeșeană

Dacă ești pofticios trebuie să știi că la Casa Argeșeană se promovează bucătăria românească și valorile tradiționale, acesta fiind un local preferat de mulți argeȘeni și nu numai pentru aromele autentice și gustul delicios al preparatelor.

Casa Argeseana mancare6 - Finala EURO 2024 se vede la terasă! Hai la Casa Argeșeană, locul perfect pentru o seară de fotbal!

Ciorbe proaspete, grătar, mititei gustoși, salate, sarmale sau papanași pufoși sunt doar o parte din preparatele care pot fi pregătite pentru dumneavoastră cu atenție și doar din produse de calitate.

Casa Argeșeană

Pentru mai multe detalii legate de meniu sau despre restaurant puteți afla de pe site-ul www.casaargeseana.ro sau de pe pagina de Facebook – Casa Argeșeană Tradițional.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Rebel X Young Rock Festival revine la Pitești pe 12 și 13 iulie!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Germania | Spania

Ultimele articole