Influencerul Andrei Versace – găsit fără viață în casă

de | 20.07.2024 15:20 | Eveniment, Național

Influencerul Andrei Versace, pe numele său real Andrei Pârvan a fost găsit astăzi, 20 iulie fără viață în apartamentul în care locuia în capitală.

Cel care a sunat la 112 a fost agentul de securitate al complexului în care bărbatul locuia, acesta anunțând că dintr-un apartament s-ar simți un miros înțepător.

„Astăzi, 20 iulie 2024, în jurul orei 10.35, polițiști din cadrul Poliției Capitalei – Secția 2 Poliție au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, în calitate de agent de securitate al unui complex de locuințe, situat la o adresă din Sectorul 1, cu privire la faptul că dintr-un apartament s-ar simți un miros înțepător, specific unei persoane decedate.

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă.

Ulterior, la fața locului a ajuns și un echipaj din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

În urma cercetărilor și verificărilor efectuate, în apartament a fost găsită o persoană decedată, fiind vorba despre un bărbat, fără a prezenta urme de violență”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

Aceștia mai precizează că Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri au preluat cazul în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Totodată aflăm că trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Trebuie precizat faptul că Andrei Versace a devenit cunoscut în mediul online după ce a acesta a fost imitat de actorul Mihai Bendeac în seriale de comedie.

 

Foto: Facebook Andrei Versace Official

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | București