M.A.I. rămâne aproape de elevi pentru „VACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ!”

de | 21.07.2024 15:20 | Eveniment, Județean

A treia întâlnire de vacanță, în cadru organizat, între reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne și elevi, dintr-o serie de activități planificate pe durata vacanței de vară, campanie desfășurată sub sloganul ,,VACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ!” a avut loc săptămâna trecută în comuna Arefu din județul Argeș.

Polițiști, jandarmi, precum și pompieri cu voluntari ai programului „Salvator din pasiune” au luat parte în ziua de 17 iulie la o întâlnire găzduită de Școala Gimnazială ,,Gheorghe Stephănescu” Arefu.

La întâlnire au participat și elevi de la Școala Gimnazială nr. 1 Corbeni, Școala Gimnazială Albeștii de Argeș, precum și Școala Gimnazială ,,Gheorghe Bădescu” Arefu.

Cele trei structuri s-au împărțit în ateliere de lucru, astfel încât copiii și adolescenții să aibă timpul necesar pentru a primi informațiile de interes, oferite din perspectiva fiecareia dintre structurile participante, informează reprezentanții IPJ Argeș care mai precizează că  întâlnirile și-au dovedit eficiența în transmiterea de informații valoroase către copii și către adulții care îi însoțesc, astfel încât copiii să facă alegeri potrivite pentru a fi în siguranță.

De precizat că la activitate au luat parte 55 de elevi și 23 de cadre didactice.

Polițiștii argeșeni informează că urmatoarea activitate va fi găzduită pe raza localității Rucăr, fiind așteptați elevi de la școlile din Rucăr, Podu Dâmboviței și Dragoslavele.

 

Foto/Video: IPJ Argeș

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro 

În perioada 22-24 iulie la Câmpulung va avea loc etapa zonală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Arefu | Argeș | Corbeni | Dragoslavele | Rucăr