JO 2024 – Canotaj: Mihai Chiruţă s-a calificat în sferturile de finală la simplu masculin

de | 27.07.2024 12:10 | Eveniment, Național

Astăzi, 27 iulie, este prima zi de întreceri de la Jocurile Olimpice de la Paris.

Primul sportiv român care a intrat în concurs la ediția Jocurilor Olimpice de la Paris a fost canotorul Mihai Chiruță, care a obținut calificarea în sferturile probei de simplu vâsle, după ce a dominat seria a doua.

După o cursă perfectă, românul a încheiat seria în şase minute, 51 de secunde şi 51 de sutimi,  fiind urmat de croatul Damir Martin, potrivit Agerpres.

Mihai Chiruţă, debutant la Jocurile Olimpice, va evolua în sferturi pe 30 iulie, de la ora 11:10.

Astăzi în calificări vor mai participa echipajul de patru vâsle masculin format din Ioan Prundeanu, Florin Horodişteanu, Leontin Nuţescu şi Andrei Lungu, echipajul de dublu vâsle feminin format din Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar, echipajul de dublu vâsle masculin format din Florin Enache şi Andrei Cornea şi echipajul de patru vâsle feminin compus din Patricia Cireş, Alexandra Ungureanu, Emanuela Ciotău şi Andrada Moroşanu.

Sursă foto: COSR

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Produse contrafăcute în valoare de peste 130 de milioane de lei, descoperite de polițiștii de frontieră în primele șase luni din acest an

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Florin Enache

Ultimele articole