Nicolae Velcea: „Taloanele de tombolă vor fi distribuite în cutiile poștale, în toată localitatea”

de | 29.07.2024 09:00 | Administrație, Ștefănești

În perioada 2-3 august vor avea loc „Zilele Orașului Ștefănești”, ediția 2024, eveniment care va cuprinde momente unice și surprize deosebite, precum o tombolă cu premii, terase în aer liber sau parc de distracții pentru copii.

la Stefanești
Primarul orașului Ștefănești, Nicolae Velcea a transmis prin intermediul contului de socializare faptul că taloanele de tombolă vor fi distribuite în cutiile poștale, în toată localitatea.
Potrivit Regulamentului la tombolă pot participa DOAR persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani şi au domiciliul în oraşul Ştefăneşti şi care, completează toate rubricile de pe talon.
După completare, talonul se depune, în intervalul orar 15.00-18.00, în URNA care se va afla ÎN STÂNGA SCENEI.
453268703 884686430146313 9041566828016722223 n - Nicolae Velcea: „Taloanele de tombolă vor fi distribuite în cutiile poștale, în toată localitatea”
Începând cu ora 18.20 au loc extragerile taloanelor câștigătoare, juriul le va verifica și valida sau invalida, după caz, iar la ridicarea premiului, câștigătorul trebuie să se prezinte cu cartea de identitate pentru a confirma datele înscrise pe cuponul de tombolă!
În cazul în care vor exista taloane care nu sunt completate corespunzător, ele vor fi declarate invalide și în locul lor vor fi extrase alte taloane. Premiul se ridică personal de către fiecare câștigător.
Fiecare participant la tombolă are dreptul la un singur premiu, cu condiția să fie prezent în momentul extragerii şi la ridicarea acestuia.
Câştigătorii Tombolei vor putea ridica premiile după Focul de artificii.
Foto: Facebook Nicolae Velcea
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Nicolae Velcea

Ultimele articole