Argeș. S-a urcat la volan și beat și cu permisul suspendat. A ajuns după gratii

de | 30.07.2024 16:22 | Eveniment, Județean

Un bărbat de 44 de ani, din Moșoaia, a fost reținut de polițiști, ca urmare a mai multor infracțiuni rutiere.

Ieri, 29 iulie, argeșeanul s-a urcat la volan și a avut ghinionul de a fi tras pe dreapta pe bld. Eroilor din municipiul Pitești.

În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că are dreptul de a conduce suspendat, ca urmare a cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea unei infracțiuni la regimul rutier.

Totodată, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, iar valoarea rezultată a fost mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Prin urmare, bărbatul de 44 de ani a fost dus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Mai mult decât atât, se pare că nu ar fi fost prima dată când bărbatul a plecat cu mașina, deși avea permisul suspendat.

În urma administrării probatoriului, polițiștii au stabilit că anterior depistării, cel în cauză ar fi condus autoturismul de mai multe ori, în perioada 17-29 iulie.”, transmite IPJ Argeș

În urma ispravei sale, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 30 iulie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

foto descriptiv: Guliver/Getty Images

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbat de 25 de ani din Merișani condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Pitești

Ultimele articole