Mihai Drăgan – noul vicepreşedinte al Tribunalului Argeş

de | 31.07.2024 13:37 | Administrație, Din ediția tipărită, Județean

Tribunalul Argeş va avea, de săptămâna aceasta, un nou vicepreşedinte. Magistratul care fusese numit în această funcţie la începutul acestui an, judecătorul Constantin Bogdan Ion, a promovat la Curtea de Apel Piteşti, lăsând astfel vacantă poziţia de vicepreşedinte al Tribunalului Argeş.

Săptămâna trecută, Secţia pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a hotărât delegarea lui Mihai Drăgan în această funcţie, judecător cu experienţă de 11 ani, începând cu data de 1 august 2024 până la ocuparea funcţiei, prin numire, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. În aceste condiţii, Mihai Drăgan renunţă la şefia Secţiei penale a Tribunalului Argeş, funcţie pe care o preia Alina-Marilena Oprea.

În aceeaşi şedinţă, CSM a dispus numirea judecătoarei Georgiana-Simina Ion în funcția de președinte al Secției pentru cauze penale a Judecătoriei Pitești, pentru maximum şase luni, în locul lui Cosmin-Iulian Grigore, care a solicitat încetarea delegării sale.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Din toamnă, Parchetul Piteşti va avea un nou prim-procuror adjunct

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Consiliul Superior al Magistraturii | Pitești | Tribunalul Argeș

Ultimele articole