Ion Mînzînă a fost pe șantierul de la Rătești. Se modernizează drumurile comunale

de | 31.07.2024 14:49 | Politic, Rural

Președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, și administratorul public al județului, Cristian Puiu, au fost astăzi pe șantierul de la Rătești, împreună cu primarul Cornel Petrică. Potrivit informării celor de la CJ, aici se află în plină desfășurare un proiect de modernizare a drumurilor comunale pe o lungime de aproximativ 3 kilometri.

Sursă foto: Facebook CJ Argeș.

”Spuneau unii că doar în campania electorală se lucrează. Iată că, de fapt, am muncit și înainte de campanie și continuăm să muncim în folosul comunităților.

Sprijinim autoritățile locale pentru a derula proiecte care să îmbunătățească viața cetățenilor, așa cum se întâmplă și aici, la Rătești. Infrastructura rutieră a județului Argeș este foarte extinsă atât din punct de vedere al drumurilor naționale, cât și județene și locale.

Prin fondurile pe care le alocăm primăriilor de la Consiliul Județean reabilităm și modernizăm și infrastructura rutieră locală atât de importantă pentru oamenii din zonă. Comuna Rătești are un primar, Cornel Petrică, foarte bun gospodar și muncitor cu care am colaborat, colaborăm și sunt sigur că vom colabora foarte bine și pe viitor”, a declarat președintele Ion Mînzînă, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Facebook CJ Argeș.

”Mulțumim Consiliului Județean Argeș care ne-a sprijinit pentru cofinanțarea acestui proiect foarte important pentru comunitatea noastră, dar și pentru cei care tranzitează zona. Este o muncă de echipă. Cu sprijinul CJ avem ambiția de a finaliza în perioada care urmează asfaltarea tuturor drumurilor comunale din Rătești”, a declarat primarul Cornel Petrică.

Investiția de la Rătești este finanțată prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny și are o valoare de 5 milioane lei, din care un milion de lei a reprezentant cofinanțarea de la bugetul local, asigurată cu sprijin de la Consiliul Județean.

Sursă foto: Facebook CJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cristian Gentea: De ce se opun dezvoltării Piteștiului?

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Anghel Saligny | Rătești

Ultimele articole