(Video) Incendiu în localitatea Cuca! Au ars 4 anexe gospodărești

de | 01.08.2024 17:05 | Eveniment, Importante, Județean

INFORMAȚII NOI

Au ars 4 anexe construite preponderent din material lemnos în suprafață totală de aproximativ 300 mp și materialele depozitate în acestea.

incendiu anexe gospodaresti Cuca

Foto: ISU Argeș

Flăcările au mai ars și o încăpere de aproximativ 7 mp a unei locuințe, iar restul construcției a fost salvat, pompierii oprind propagarea incendiului.

La fața locului, paramedicii SMURD au monitorizat două persoane de sex feminin care prezentau atac de panică și nu au avut nevoie de transport la spital.

incendiu anexe gospodaresti Cuca

Foto: ISU Argeș

În sprijinul pompierilor a venit și personal de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea focului deschis în spații deschide.

ȘTIRE INIȚIALĂ

În urmă cu puțin timp la numărul de urgență 112 a fost fĂcută o sesizare de incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din localitatea argeșeană Cuca.

Spre locul intervenției se deplasează pompierii de la Detașamentul Pitești și Punctul de Lucru Tigveni cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor.

UPDATE

Incendiul se manifestă la anexe gospodărești cu o suprafață totală estimată la aproximativ 150 mp, anunță ISU Argeș care mai precizează că în sprijin se deplasează încă o autospecială pentru stingerea incendiilor de la Detașamentul Bradu.

 

Foto/ Video: ISU Argeș

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(Video) PITEȘTI. Femeie de 28 de ani înjunghiată de socrul ei! Acesta a fost depistat de polițiști

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bradu | Cuca | Pitești | Tigveni

Ultimele articole