Omul de afaceri Sorin Porojan a murit azi-noapte, după accidentul de ATV

de | 02.08.2024 10:24 | Eveniment, Importante, Județean

Final tragic pentru omul de afaceri argeșean Sorin Porojan, unul dintre reprezentanții companiei Herbalife în Argeș care azi noapte a luat decizia fatală de a pleca cu soția și cu copilul într-o pădure din Budeasa.

În timpul unei plimbări, care ar fi trebuit să fie de relaxare și timp de calitate petrecut cu familia, s-a întâmplat un accident crunt. Bărbatul a pierdut controlul asupra ATV-ului și s-au răsturnat într-o râpă.

09b7e460 7775 45d0 a819 e78066ced141 - Omul de afaceri Sorin Porojan a murit azi-noapte, după accidentul de ATV

Din păcate, impactul a fost fatal pentru omul de afaceri în vârstă de 39 de ani.

8712acd0 8120 4b13 82ca bf32e85575de - Omul de afaceri Sorin Porojan a murit azi-noapte, după accidentul de ATV

La fața locului au ajuns de urgență echipaje medicale care l-au găsit în stop cardio-respirator. Au fost începute imediat manevrele de resuscitare, însă, din păcate, bărbatul nu a răspuns acestora, fiind declarat decesul.

Alături de el pe ATV se afla și soția sa, Roxana Porojan, în vârstă de 38 de ani, dar și fiul acestora în vârstă de 10 ani. În urma impactului, femeia a suferit un traumatism toracic și un traumatism de braț drept, iar copilul a suferit un traumatism cranian minor și un traumatism toracic minor. Atât ea, cât și fiul acestora au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Omul de afaceri argeșean era pasionat de această lume a ATV-urilor și lua parte la celebra acțiune cu Moș Crăciun pe ATV.

d2adb63f f488 4d99 bc73 5c775796da79 - Omul de afaceri Sorin Porojan a murit azi-noapte, după accidentul de ATV

De asemenea, el era și un om săritor și iubit de comunitatea din Budeasa. A colaborat de multe ori cu poliția la căutarea unor dispăruți.

Pe lângă pasiunea pentru ATV-uri, el milita alături de frumoasa sa soție pentru nutriția sănătoasă.

8fe4256f d28a 4a0d 8102 caa3e5962931 - Omul de afaceri Sorin Porojan a murit azi-noapte, după accidentul de ATV aa455474 e7e2 45fc a1de 26b3aa48d1d2 - Omul de afaceri Sorin Porojan a murit azi-noapte, după accidentul de ATV

Familia Porojan își construise o viață la care cei mai mulți doar visează: Sorin și Roxana lucrau la o companie internațională, aveau și afaceri proprii, prieteni cât cuprinde, iar timpul și-l împărțeau între familie, joburi și multe călătorii în străinătate. Până aseară, când au ieșit la o plimbare cu ATV -ul în localitatea Budeasa Mică din Argeș, acolo unde locuiau. Au intrat de pe un drum în pădure și s-au răsturnat. Mama și copilul au fost aruncați de pe ATV, bărbatul a fost prins sub acesta.

Zona în care s-a petrecut accidentul este una cunoscută pentru pasionații care ies atât noaptea cât și ziua să se plimbe cu ATV urile.

Apropiații spun că bărbatul frecventa des zona în care a avut loc accidentul.

Din păcate, în urma incidentului tragic de azi-noapte doi copii au rămas orfani, iar familia și apropiații sunt în stare de șoc.

Astăzi curtea din localitatea Budeasa Mică era plină de oameni, cunoscuți și apropiați.

Reamintim că, în urmă cu mai mulți ani, un alt om de afaceri din Argeş, Bogdan Marinete, a murit tot într-un accident cu ATV.

Foto: Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Din toamnă, şoferii vor putea fi amendaţi pe baza filmărilor din trafic

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Budeasa