Șoferi inconștienți! Trei argeșeni prinși băuți la volan!

de | 06.08.2024 15:37 | Eveniment, Județean

  • Băutura bat-o vina!

Trei șoferi inconștienți au fost depistați de polițiștii argeșeni în trafic în ziua de 5 august. Aceștia conduceau sub influența alcoolului, fără a se gândi că în orice moment pot provoca vreun accident.

Primul șofer depistat a fost un bărbat de 60 de ani din Băbana care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Al doilea șofer a fost depistat de polițiștii din cadrul  Poliției Orașului Mioveni. A fost vorba despre un bărbat de 67 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism, pe DN73, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Polițiștii din cadrul  Biroului Rutier Câmpulung l-au depistat pe al treilea șofer băut al zilei. A fost vorba despre un bărbat de 30 de ani din Mioarele, care conducea un autoturism, pe DJ737, în zona localității Poienarii de Muscel, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, au rezultat indicii cu privire la consumul de alcool, valoarea rezultată în cazul celor trei șoferi  fiind peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbații au fost conduși la unități medicale, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Au fost întocmite documente procedurale conform art. 336 din Codul Penal iar permisele de conducere au fost reținute, fiind eliberate dovezi înlocuitoare fără drept de circulație.

În prezent cercetările sunt continuate, pentru stabilirea condițiilor necesare pentru răspunderea penală, în privința valorii alcoomiei în sânge, prin analize de laborator

 

Foto decriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dosar penal pentru un bărbat din Merișani depistat conducând fără drept

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Băbana | Mioarele | Mioveni | Muscel | Poienarii de Muscel

Ultimele articole