Veste bună! Circulația pe Valea Oltului se redeschide în această seară la ora 20:00!

de | 07.08.2024 15:00 | Administrație, Importante, Național

Veste bună pentru șoferii care tranzitează Valea Oltului. Aceasta se va deschide în această seară la ora 20:00.

Anunțul a fost făcut de Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor.

Ministrul s-a declarat „mulțumit de modul în care au lucrat echipele de pe Valea Oltului”, lucrările fiind finalizate cu două zile mai repede decât data anunțată anterior.

Sorin Grindeanu - Veste bună! Circulația pe Valea Oltului se redeschide în această seară la ora 20:00!

Am primit de dimineaţă înştiinţare din partea companiei turce că termenul de 9 august, adică peste două zile, când trebuia să fie dată în circulaţie Valea Oltului, redeschisă pe perioada zilei, se devansează.

 

Lucrările s-au terminat şi din această seară, de la ora 20:00, va fi dată în circulaţie, cu două zile mai repede.

 

Au terminat toate lucrările”, a precizat ministrul Sorin Grindeanu.

lucrari Valea Oltului

Foto: Facebook Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere

CNAIR anunță toți participanții la trafic că începând cu ora 20:00, sectorul DN 7 cuprins între localitățile Lazaret (242+600) și Boița (250+000) va fi redeschis circulației publice, fiind permisă desfășurarea traficului atât pe timpul zilei, cât și al nopții, 24/24h.
În vederea protejării participanților la trafic, pe toată durata de desfășurare a lucrărilor pe versantul din proximitatea drumului național DN7, pe sectorul de drum cuprins între km 242+400 și km 245+400, banda destinată sensului de deplasare Sibiu – Râmnicu Vâlcea rămâne închisă, circulația desfășurându-se în ambele direcții pe cele două benzi destinate sensului de deplasare Râmnicu Vâlcea – Sibiu, mai transmit reprezentanții CNAIR.
Totodată aceștia anunță că în data de 9 august 2024 expiră perioada ridicării temporare a restricției de circulație pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, pe sectorul de drum DN1, Ploiești (intersecție DN1 cu DJ 236) – Brașov (intersecție DN1 cu DN1A).

Foto: Facebook Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere

 

 

Citiți,  de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ion Mînzînă: Încep lucrările de modernizare a DN73 pe tronsonul Câmpulung – Fundata!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Buzău | DN1 | Pitești | Ploiești | Râmnicu Vâlcea | Sibiu | Sorin Grindeanu | Vâlcea | Valea Oltului