Piața serviciilor mobile. Ce venituri a înregistrat Telekom România Mobile în primirile șase luni?

de | 08.08.2024 21:08 | Economic, Național

La sfârșitul celui de-al doilea trimestru al anului 2024, Telekom Romania Mobile a înregistrat 1.951 millioane utilizatori pe bază de abonament, în creștere cu 4.7% comparativ cu aceeași perioadă a anului anterior, continuând trendul crescător al bazei de abonați început în trimestrul patru al anului 2020,se arată în comunicatul remis presei. În aceeași perioadă, baza totală de abonați a fost de 3.60 milioane utilizatori, în scădere cu 11.4%, comparativ cu aceeași perioadă a anului anterior, influențată de optimizarea unor activități de marketing.

La 30 iunie 2024, Telekom Romania Mobile a înregistrat venituri totale de 66.7 milioane euro, în scădere cu 3.7%, comparativ cu aceeași perioadă din 2023. ”Veniturile din servicii mobile au fost afectate de promoțiile oferite pentru retenția clienților în perioadele anterioare, precum și de scăderea cu 50% a ratei de terminare a apelurilor, implementată la începutul anului 2024. Alte categorii de venituri s-au aflat pe un trend pozitiv în același trimestru, reflectând în principal vânzări crescute de terminale”, se arată în comunicatul primit.

 “Rămânem concentrați pe a oferi clienților excelență, prin produse și servicii gândite în acord cu nevoile lor, în timp ce avem în vedere optimizarea și transformarea business-ului companiei noastre către o experiență digitalizată.”, arată Charalampos Mazarakis, director general Telekom Romania Mobile, potrivit sursei citate.

Telekom România Mobile, operator de telefonie mobilă este deţinut de grupurile OTE (Grecia) şi Deutsche Telekom (Germania).

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cuantumul lunar este de 800 euro. Burse de cercetare și formare postuniversitară și postdoctorală

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Germania | Grecia | Pitești | Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole