Joi și vineri. Iată programul de lucru cu publicul al Serviciului de Stare Civilă

de | 14.08.2024 10:48 | Administrație, Pitești

Direcția pentru Evidența Persoanelor a Municipiului Pitești anunță cetățenii că în zilele de joi, 15 august, și vineri, 16 august, Serviciul de Stare Civilă va avea program redus cu publicul.

Vă reamintim că Adormirea Maicii Domnului, care se serbează pe 15 august, este o sărbătoare legală stabilită prin Codul muncii. În această zi nu se lucrează nici la stat, nici la privat (în majoritatea cazurilor). Însă pentru bugetari Guvernul a dat liber și pe 16 august, astfel încât aceștia au o minivacanță de patru zile. Cu toate astea, cei ce lucrează pe 15 august au dreptul la compensații legale, iar bugetarii ce stau acasă pe 16 august trebuie să recupereze orele nelucrate.

Astfel, potrivit informării publicate de administrația locală, Direcția pentru Evidența Persoanelor a Municipiului Pitești anunță că, joi, 15 august și vineri, 16 august, programul de lucru cu publicul al Serviciului de Stare Civilă va fi asigurat între orele 09:00 și 12:00, doar pentru înregistrarea actelor de deces.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

https://anchetaonline.ro/persoana-prinsa-tractor-arges-intervine-descarcerarea-182893/

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole