Clinica Dentară Dr. Costache – Un zâmbet asigurat

de | 15.08.2024 20:30 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Nu există medicamente care să îţi trateze frica de dentist! Există, în schimb, încrederea în medicul stomatolog și în profesionalismul acestuia, iar pacienţii care trec pragul Clinicii Dentare Dr. Costache se întorc întotdeauna cu zâmbetul pe buze având siguranţa că vor beneficia întotdeauna de servicii de calitate.

„Zâmbetul tău este cea mai mare mulţumire a noastră!” Aceasta este deviza cu care medicii şi personalul din cadrul Clinicii Dentare Dr. Costache îşi întâmpină fiecare pacient. Clinica este coordonată de medicul Ionuţ-Bogdan Costache, unul dintre cei mai apreciaţi stomatologi din judeţ şi chiar din întreaga regiune, un veritabil profesionist, care şi-a perfecţionat constant tehnica de lucru prin zeci de cursuri făcute cu medici de prestigiu în Austria, Elveţia, Coreea, Franţa, Spania şi Grecia şi care oferă pacienților săi tratamente performante şi rezultate remarcabile.

Dr. Costache

Având ca scop declarat dezvoltarea unui sistem medical de investigare, tratare şi monitorizare a pacienților săi la un nivel premium de calitate, Clinica Dentară Dr. Costache și-a propus să îmbunătățească viața celor care îi trec pragul, asigurându-le servicii medicale dentare integrate, avansate, la un standard de excelență, bazat pe tehnologiile viitorului și pe echipe medicale dedicate performanței, în condiții de maxim confort și siguranță, în toate cabinetele medicale deschise în Piteşti şi Mioveni.

În cadrul clinicii se pune accent pe prevenție și pe salvarea dinților pacienţilor! Doar atunci când nu se mai poate face nimic, medicii iau în considerare celelalte soluții!

La Clinica Dentară Dr. Costache, argeşenii pot găsi specialişti gata să le ofere cele mai bune soluții la problemele lor dentare plus un laborator de radiologie propriu. De asemenea, clinica dispune şi de un cabinet mobil, a cărui activitate este direcţionată îndeosebi către zonele rurale, acolo unde serviciile stomatologice sunt o raritate, din lipsa banilor şi a medicilor, dar şi pentru persoanele cu dizabilităţi sau nedeplasabile din oraş.

Viziune

Stomatologia nu este doar medicină. Este matematică, fizică, chimie, biologie. Și, mai presus de toate, este artă. Arta de a întineri un chip, doar dintr-un tratament dentar.

Pentru noi, arta înseamnă să vedem (identificăm) ce este mai frumos în fiecare persoană și s-o exprimăm pe chipul și zâmbetul fiecărui pacient. Să vedem dincolo de ce pare imperfect și să aducem perfecțiunea fiecărui om dintre noi! Pentru că așa ne-a creat Dumnezeu: perfecți! Trebuie doar să știm să obținem și să ne dorim asta!” – dr. Ionuţ Costache.

dr Ionut Costache

Servicii

Un zâmbet frumos, care dezvăluie o dantură perfectă, este pașaportul de frumusețe al fiecărei persoane. La Clinica Dentară Dr. Costache există o mulțime de soluții care te pot ajuta să ai o dantură perfectă, de la aparate dentare până la implanturi, fațete dentare şi cazuri protetice complexe.

– stomatologie generală

– chirurgie

– ortodonţie

– implantologie

– parodontologie

– protetică

– estetică dentară

Dotări

Realizarea unui tratament dentar de calitate presupune, pe lângă experiența și profesionalismul echipei medicale, folosirea aparatelor și a instrumentelor performante. Clinica Dentară Dr. Costache deține aparate stomatologice de ultimă generație.

Dr. Costache

Dental Insurance – program naţional de asigurări dentare

Sistemul complex de servicii stomatologice oferit pacienţilor Clinicii Dentare Dr. Costache include şi Dental Insurance, o soluţie integrată de asigurări şi servicii dentare. Prin Dental Insurance pacienţii pot beneficia, printre altele, de servicii dentare gratuite, prioritate la programări, servicii dentare suportate de către asigurătorul de servicii medicale până la 40%, servicii de urgenţă dentară gratuite, prin cabinetele dentare mobile pentru asiguraţi.

urgente Dr. Costache

▼ UNIC în Argeş! Servicii de urgenţă 7 zile din 7!

Te doare măseaua, pulsează sau ai un abces care se încăpăţânează să treacă? Indiferent de problemă, specialiştii Clinicii Dentare Dr. Costache îţi oferă cea mai bună îngrijire pentru ca tu să te simţi din nou confortabil, în orice zi a săptămânii, inclusiv în weekend.

Cabinetul Dr. Costache din Bulevardul Republicii, nr. 1 (vizavi de ITM), funcționează 7 zile din 7, de luni până vineri între orele 9.00 și 21.00, iar sâmbăta și duminica, precum și de sărbătorile legale între orele 9.00 și 17.00. Specialiştii de aici îți vor acorda îngrijirea de care ai nevoie! De asemenea, clinica dispune şi de un cabinet dentar mobil pentru urgențe la domiciliu.

Dr. Costache

Apelează la noi pentru orice URGENŢĂ sau problemă dentară și medicii noștri vor avea grijă de tine!

Piteşti:

– Cabinet Muntenia, Piaţa Muntenia, nr. 1;

– Bulevardul Republicii, nr. 36, bl. 3, I.R.T.A

Mioveni:

– Bd. Dacia, bl. S3, parter.

Programări și informații:

Tel. 0248.22.22.55, 0248.22.26.67

WhatsApp  0771.16.76.77,  0771.57.18.77

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ADRIAN TASE – EXCELENȚĂ ÎN CARDIOLOGIE

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Austria | Bulevardul Republicii | Dacia | Franţa | Grecia | Mioveni | Spania

Ultimele articole