Peste 750 de șoferi au rămas fără permis de Sfânta Maria

de | 16.08.2024 14:03 | Eveniment, Național

De Sfânta Maria, în cadrul unei acțiuni ample desfășurate la nivel național, polițiștii rutieri au reținut peste 750 de permise de conducere. Această măsură a fost luată ca urmare a abaterilor grave de la legislația rutieră, cum ar fi depășirea limitelor de viteză, conducerea sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise, și alte comportamente periculoase la volan.

Acțiunea face parte dintr-un efort continuu al autorităților de a reduce numărul de accidente rutiere și de a asigura siguranța participanților la trafic, în special în perioadele de sărbătoare, când traficul este intens și riscurile de accidente sunt mai mari.

Potrivit Poliției Române, în urma acțiunilor, oamenii legii au constatat 121 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, iar 770 de șoferi au rămas fără permise de conducere de Sfânta Maria, dintre care 341 pentru că au condus cu viteză și 48 pentru că s-au urcat la volan după ce au băut. De asemenea, 12 șoferi au fost scoși din trafic după ce au fost prinși conducând sub influența drogurilor.

În plus, au fost oprite din a circula pe drumurile publice 273 de autovehicule care nu prezentau siguranță în trafic. Astfel, certificatele de înmatriculare ale celor 273 de autovehicule  au fost retrase până la remedierea problemelor constatate.

Tot ieri, polițiștii rutieri au depistat în trafic și 16 persoane care nu dețineau permis de conducere.

Aceste măsuri reflectă eforturile autorităților de a sancționa comportamentele periculoase din trafic și de a preveni accidentele rutiere.

Foto Replica Online

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un român a rămas fără mașină când a încercat să intre în România. Ce au descoperit polițiștii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Roman

Ultimele articole