După modernizare, Teatrul de Vară din Ștrand va purta un nume celebru!

de | 17.08.2024 18:49 | Administrație, Pitești

Lucrările de modernizare ale Teatrului de Vară din Parcul Ștrand sunt în linie dreaptă, ba chiar managerul Filarmonici Pitești, Gabriel Niță, vine cu o veste importantă pentru piteșteni. Acesta a precizat că, după modernizare, locația va purta un nume sonor, un nume cunoscut, numele unui artist, al regelui naiului – Gheorghe Zamfir.

La jumătatea lunii iulie vă anunțam că primarul Piteștiului, Cristian Gentea, își exprima încrederea că  lucrările de modernizare ale Teatrului de Vară din Parcul Ștrand vor fi finalizate cu mult înainte de termenul din contract, 25 noiembrie. Totodată, edilul mai precizat că lucrările avansează și anume exteriorul clădirii era finalizat, iar în interior – lucrările sunt aproape de final. Vă reamintim că pe 26 martie anul curent a fost semnat și ordinul de începere a lucrărilor. Noul Teatru de Vară Ștrand va fi gestionat de către Filarmonica Pitești. Proiectul de modernizare are o alocare financiară substanțială de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în valoare de 4.116.723,57 lei fără TVA. Lucrările includ refacerea completă a clădirii existente, cu o suprafață de 428 mp, inclusiv finisaje interioare și exterioare, și acoperirea zonei publice destinate scaunelor (clădirea C10 – Ring de dans) cu structură metalică, perforații de tablă tip corten și acoperiș retractabil din membrană PVC.

”Lucrările pentru reabilitarea și modernizarea Teatrului de Vară din Ștrand, un loc atât de iubit de piteșteni, sunt tot mai aproape de finalizare!

O locație în care Orchestra Simfonică a Filarmonicii Pitești o să vă bucure și care o să poarte numele lui Gheorghe Zamfir, regele naiului.”, a fost mesajul publicat de Gabriel Niță pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Gabriel Niță.

Citiți, de asemenea, pe anchetaobline.ro:

Icoană a Maicii Domnului, găsită aproape intactă într-o casă distrusă de un incendiu

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Filarmonica Pitești | Ministerul Dezvoltării | Pitești

Ultimele articole