Nicio zi fără vitezomani pe DN 73! Argeșeni lăsați fără permis

de | 20.08.2024 16:27 | Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat în cursul zilei de ieri doi șoferi care circulau cu viteză excesivă pe DN 73, pe raza comunei Schitu Golești, încălcând grav limitele de viteză și punând în pericol siguranța rutieră.

Primul incident a fost înregistrat în cazul unui tânăr de 21 de ani din Bughea de Jos, surprins conducând cu 122 km/h într-o zonă cu limită de viteză de 50 km/h. Pentru această abatere gravă, șoferul a fost sancționat cu o amendă de 1.485 de lei și i-a fost reținut permisul de conducere pentru 120 de zile, fiind lăsat fără drept de circulație.

Într-un alt caz similar, un bărbat de 56 de ani din comuna Țițești a fost prins conducând cu 112 km/h pe același sector de drum cu limită de 50 km/h. Și acesta a fost amendat cu 1.485 de lei și i-a fost suspendat permisul pentru 90 de zile.

Ambele cazuri fac parte dintr-o serie de acțiuni intensificate ale polițiștilor rutieri câmpulungeni, care continuă să monitorizeze cu strictețe DN 73, un drum cunoscut pentru frecventele abateri de la regimul de viteză. Scopul acestor măsuri este de a crește siguranța rutieră și de a reduce numărul accidentelor provocate de viteză.

Autoritățile avertizează că astfel de controale vor continua și în zilele următoare, cu scopul de a descuraja comportamentele periculoase la volan.

Foto descriptiv IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeșean de 37 de ani reținut pentru furt, distrugere și tulburarea ordonii și liniștii publice

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bughea de Jos | DN 73

Ultimele articole