Jaf la primele ore la dimineții! Un bărbat de 41 de ani a ajuns după gratii

de | 28.08.2024 14:44 | Eveniment, Județean

Astăzi, 28 august, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au continuat cercetările în două cauze penale, în care este vizat un bărbat de 41 de ani, din Pitești.

Acesta este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de furt și tentativă la furt.

Potrivit IPJ Argeș, în dimineața zilei de 25 august, în jurul orei 07:30, bărbatul ar fi pătruns într-o locuință prin forțarea unui geam, iar din interior și-ar fi însușit mai multe bunuri.

Nu s-a mulțumit doar cu atât, iar în seara zilei de 26 august, în jurul orei 21:00, ar fi încercat să forțeze geamul altei locuințe pentru a pătrunde în interior.

Bărbatul a fost depistat de polițiști, în zona unei case de amanet, iar bunurile furate au fost recuperate în totalitate.

În urma administrării probatoriului, el a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv ebihoreanul.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bătrân lovit și tâlhărit de un argeșean de 38 de ani

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole