Intervenție nocturnă a salvamontiștilor argeșeni! Turiști blocați pe Vârful Negoiu

de | 30.08.2024 21:50 | Eveniment, Importante, Județean

Salvamont Argeș intervine în aceste momente pentru recuperarea unui grup de turiști care, în timp ce coborau de pe Vârful Negoiu spre Piscul Negru, au pierdut poteca marcată și au ajuns într-o zonă de jnepeniș dificilă.

Turiștii, care nu prezintă afecțiuni medicale, au solicitat ajutorul salvatorilor montani după ce și-au dat seama că nu mai pot continua deplasarea.

Pentru recuperarea turiștilor intervine echipa de salvatori montani aflată în tură operativă la Baza Salvamont Argeș-Cota 2000-Capra.

Intervenția este în desfășurare, iar salvatorii fac eforturi pentru a aduce grupul la loc sigur cât mai rapid posibil.

Salvamont Argeș intervine cu echipa de salvatori montani aflată în tură operativă la Baza Salvamont Argeș-Cota 2000-Capra, pentru recuperarea unui grup de turiști care la coborârea din Vf.Negoiu spre Piscul Negru, au pierdut poteca marcată și au ajuns într-o zonă de jnepeniș de unde nu mai pot continua deplasarea. Turiștii vor fi aduși la Transfăgărășan în zona tunelului, pe traseul marcat cu Cruce albastră. Persoanele nu au afecțiuni medicale.”, transmite Salvamont Argeș

 

Foto descriptiv: Facebook Salvamont Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Se va construi un nou pod peste Dunăre, între Giurgiu și Ruse

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Giurgiu | Salvamont | Transfăgărășan

Ultimele articole